Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Τιτανικός ο Βήμα FM - βίντεο

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Ιλισός έπνιξε τον Βήμα FM


Το κτίριο όπου στεγαζόταν μέχρι πριν λίγους μήνες ο πρώην ΔΟΛ, πλημμύρισε! Η διακοπή της ηλεκτροδότησης και ο... Ιλισός τον «έπνιξαν»!


Ως γνωστόν οι εφημερίδες και τα site του Συγκροτήματος, έχουν ήδη μετακομίσει στη Λεωφόρο Συγγρού 340 από τον περασμένο Αύγουστο. Αφήνοντας πίσω στη Μιχαλακοπούλου μόνο του τον Βήμα FM, να εκπέμπει από εκεί. Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, οπότε και η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση στο κτίριο λόγω απλήρωτων λογαριασμών.

Όπως φαίνεται όμως, το αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας δεν ήταν μόνο η διακοπή του προγράμματος του Βήμα FM, αλλά και η... εισροή υδάτων στα υπόγεια του κτιρίου. Κι αυτό γιατί εκεί υπάρχουν αντλίες απάντλησης που αδειάζουν τα νερά του (μπαζωμένου) Ιλισού, που περνάει ακριβώς από κάτω.

Με τη διακοπή του ρεύματος όμως αυτές σταμάτησαν να λειτουργούν, με αποτέλεσμα τα νερά όχι μόνο να φτάσουν σε μεγάλο ύψος, αλλά και να «βυθίσουν» τους πίνακες και τα ρολόγια της ΔΕΗ που βρίσκονται εκεί. Σε περίπτωση δηλαδή που επανασυνδεθεί το ρεύμα, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.



---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου