Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η Βιολάντα, η Cosmote TV και η ΕΡΤ

Ο καλός μας φίλος ο κύριος Κωστόπουλος ας το διαβάσει προσεχτικά αυτό.

Στις 2 η ώρα το πρωί στην εκπομπή της Cosmote TV για το Champions League διαφημίζονταν καμιά δεκαριά εταιρείες. Μέχρι και τα μπισκότα Βιολαντα. Στην ψηφιακή τηλεόραση.
Στην... κοινή λήψης πάλι, στις 12 η ώρα, δύο ώρες νωρίτερα, δεν διαφημιζόταν κανείς. Ή σχεδόν κανείς.

Αν μπορεί ας μας το εξηγήσει αυτό ο επικεφαλής της ΕΡΤ.
---
Tα media, το διαζύγιο και ο Κορυδαλλός

Ο "Σάτυρος" σήμερα σατιρίζει καυστικά τα media.

Από την νέα καταδίκη σύσσωμης της οικογένειας Τσοχατζόπουλου, δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να ασχολούνται με την αίτηση διαζυγίου της κυρίας (;) Σταμάτη. Το έριξαν το θέμα στο κουτσομπολίστικο επίπεδο. Σε αυτό που μας έχουν ρίξει ως κοινωνία ολόκληρη εδώ και είκοσι χρόνια. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, μεταξύ αυτών και η FMVoice, δεν δίνουν στους πολίτες την μεγάλη εικόνα της ιστορίας. Αντιθέτως, την κουκουλώνουν.

Και αυτή είναι ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα Δικαιοσύνης. Αντιμετωπίζει τεράστιο έλλειμμα Δικαιοσύνης. Όσο υφίσταται αυτό, η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, για την οποία μιλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, δεν πρόκειται να υπάρξει. Ο "Σάτυρος" μόνο συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου δεν είναι. Δεν μπορώ, όμως, να μην σατιρίσω ότι οι κύριοι δικαστές εξαντλούν την αυστηρότητα τους σε αυτόν. Την ώρα "που κυκλοφορεί ελεύθερος ο Κοτσώνης του Noor 1 και ο Βασιλάκης της Hellas Power η οποία ζημίωσε τον ελληνικό λαό... μόνο 250 εκατομμυριάκια", όπως πολύ εύστοχα έγραφε στην εφημερίδα μας χθες η "Μαύρη Λίστα".

Αφού δεν μιλάει για αυτά η... αριστερή ΕΡΤ, θα μιλήσουν τα κανάλια των ολιγαρχών;
---
ΕΔΟΕΑΠ: Η Ν.Δ. επιφυλάσσεται

Σε δύσκολη θέση ο κ. Μητσοτάκης.

Με ποιον να πάει και ποιον να αφήσει. Αν πάει με τα μεγάλα αφεντικά του τύπου, τους κολλητούς του, θα στρέψει εναντίον του όλο τον δημοσιογραφικό-μιντιακό κλάδο και θα φάει άγριο ξεφώνημα. Κάτι το οποίο υπολογίζει. Γιατί θα του κοστίσει ακριβά. Από την άλλη. Πώς να πάει κόντρα στους... αγαπημένους του εκδότες. Θα τους δυσαρεστήσει και δεν είναι καιρός τώρα για τέτοια.

Δύσκολοι καιροί ακόμα και για να είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
---
Μαυρίδης: Οι εφημερίδες
δεν εξαρτώνται από την διαφήμιση

Από τα καλύτερα, ever.

Μακροημέρευση ευχόμαστε στην νέα εφημερίδα του καλού μας συναδέλφου Θανάση Μαυρίδη. Η Ν.Δ. αποκτά, κυρίως οι φιλέλεδες της, όπως θα έγραφε η "Μαύρη Λίστα", άλλη μια δική της φωνή στον Τύπο. Μακάρι, λοιπόν, να του πάνε όλα... δεξιά.
Από εκεί και πέρα, όμως, ας μην υποτιμά τους αναγνώστες-πολίτες αυτής της χώρας και ιδίως το εν δυνάμει αναγνωστικό κοινό του. «Προχωράμε στην έκδοση εφημερίδας επειδή θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι. Οι ιστοσελίδες εξαρτώνται 100% από την διαφήμιση. Οι εφημερίδες από την στήριξη των αναγνωστών τους στο περίπτερο".
Δηλαδή σοβαρολογεί; Οι ιστοσελίδες έχουν πολύ μικρότερο κόστος από τις εφημερίδες. Πώς, λοιπόν, μια καθημερινή έκδοση, η φθηνότερη, ας πούμε των 1.000 ευρώ την ημέρα, μπορεί να ζήσει μόνο από το περίπτερο; Επί πλέον οι διαφημιζόμενοι στρέφονται όλο και περισσότερο στην ηλεκτρονική διαφήμιση. Ενώ οι κυκλοφορίες των εφημερίδων συνεχώς μειώνονται.
Άλλωστε η μεσαία τάξη στην οποία απευθύνεται ο κ. Μαυρίδης δεν αγοράζει πλέον εφημερίδα. Φυλάει τα ευρώ της για τα φροντιστήρια και τον Βασιλόπουλο.

Άρα έωλη η επιχειρηματολογία του.
---
"Δάγκωσε" τον Βρυώνη

Υπάρχει άνθρωπος που το κατάφερε αυτό.

Και τι άνθρωπος; Απεξαρτημένος από τα ναρκωτικά. Στο νησί του τύπου αυτού η κάνναβη είναι πρώτης ποιότητας. Σπουδαίας ποιότητας. Όπως θα καταλάβατε μιλάμε για έλληνα πολίτη.
Ο συγκεκριμένος μαζί με τον κ. Βρυώνη "δάγκωσε" και έναν άλλον επιχειρηματία, φίλο του καναλάρχη. Οι δύο τους πήγαν κάπου στον Κόλπο για να στήσουν μια καινούργια δουλειά. Αυτοί έκαναν το λάθος να τον εμπιστευτούν και να του αναθέσουν το management της νέας τους εταιρείας.

Μετά από λίγα χρόνια το πρεζόνι έγινε... businessman. Κανονικός... Τους έφαγε τα λεφτά και την εταιρεία. 
---
fmvoice
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου