Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΕΤΗΠΤΑ - διορισμός προσωρινής διοίκησης

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Προσωρινή διαταγή


Η Πρόεδρος Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών, Μαρία Βλάχου, Πρόεδρος Πρωτοδικών, χορήγησε προσωρινή διαταγή με την οποία διορίζει ακριβώς το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο (παραιτηθέντες και μη) και την ίδια Εξελεγκτική Επιτροπή.

Στο ολιγόλογο σκεπτικό της, η κυρία Πρόεδρος είναι προφανές ότι δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και απλώς στάθηκε στο κατεπείγον της διαχείρισης κάθε εκκρεμότητας της Επαγγελματικής Οργάνωσης - μισθοδοσία προσωπικού, πληρωμές Δημοσίου, βοηθήματα ανέργων κ.λπ.

Το πλαίσιο που ορίζει η προσωρινή διαταγή είναι ότι "... προκειμένου, αφού συγκροτηθεί σε σώμα, εντός τριών (3) μηνών να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση και να διενεργήσει αρχαιρεσίες για εκλογή νέας διοίκησης και λοιπών οργάνων, καθώς επίσης και να διαχειριστεί κάθε επείγουσα υπόθεση της καθ' ης (ΕΤΗΠΤΑ) και να την εκπροσωπεί σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, μέχρι τη συζήτηση της (κύριας) αίτησης και υπό τον όρο της συζήτησης κατά την ορισθείσα δικάσιμο".

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

4 σχόλια:

  1. Εκείνος ο ανεκδιήγητος ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΥ ήθελε ...σπρώξιμο από το πρωτοδικείο για να δράσει; Οι ψήφοι των μελών θυσία γιά μιά παραίτηση (ρε γαμώτο). Ρε πως ...γυρίζει ο άνθρωπος στα γεράματα!
    ΥΓ. Πολύ γυαλιστερά τα πόμολα στην ΕΤΗΠΤΑ!

    ΤΖΕΝΗ ΤΥΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ψήφοι των μελών θυσία για μία και δύο και τρεις και ποιός ξέρει πόσες ακόμη παρατυπίες. Ηρθε η άνοιξη και όλα αυξάνονται και πληθύνονται.

      Διαγραφή
  2. Εκείνος ο σοβαρός συντάκτης του Τεχνικού Τύπου, μπορεί να μας πληροφορήσει στις πόσες παρατυπίες θα παραλείψει το "δήθεν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές τις δήθεν παρατυπίες τις γνωρίζουν πολύ καλά οι σύμβουλοι του συνδυασμού σας, γιατί σε αυτές έχουν συνηγορήσει πάρα πολλές φορές!

      Διαγραφή