Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Για τους δύσμοιρους ψηφοφόρους του ΝΑΙ στον ΕΔΟΕΑΠ

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Μια απάντηση - χαστούκι...


...του διορισμένου σε ΕΦΚΑ και ΕΔΟΕΑΠ, προέδρου της ΕΠΗΕΑ, Μάρκου Γκανά, προς όλους όσοι έστερξαν να δώσουν το "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα για τη "σωτηρία" του ΕΔΟΕΑΠ.

Καταναλώστε ελεύθερα διάλογο στο F/B ("Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΑΠ") με αφορμή ένα προεκλογικό πόνημα του και ακομμάτιστου υποψήφιου της κυβερνητικής παράταξης, Μάρκου Γκανά:

Αρτεμις Δομένικου Ωρες περισυλλογής κι όχι ακραίας επιθετικότητας κατά συναδέλφων και δη των σημερινών που δεν μπορούμε να τους προσάψουμε ούτε ρουσφέτια ούτε συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, είναι οι παρούσες για όλους μας.Το ευκολώτερο θα ήταν να ....συμβιβαστούν με τους παρανοϊκούς "κυβερνώντες. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. Εκείνη η παράγραφος στο νομοσχέδιο για μείωση της σύνταξης αν δεν υπάρχει περιουσία, πώς σας φαίνεται, κ. Γκανά; θα την αποδεχόσασταν εσείς; Απ ότι ξέρω οι Καρούτζος και λοιποί δεν την αποδέχτηκαν. και καθυβρίστηκαν και συκοφαντήθηκαν για την......ακαμψία τους. Για την οποία κάποιοι ανάμρεσά μας τους ευγνωμονούν.
Διαχείριση

Markos Gkanas Εκείνη η παράγραφος που μειώνει παροχές, όταν σύμφωνα με την αναλογιστική μελέτη τα έσοδα δεν επαρκούν, υπάρχει στο Νόμο της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ και την αποδεχτήκαμε όλοι όσοι ψηφίσαμε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Πέρα όμως από αυτό, στον ΕΔΟΕΑΠ ίσχυε από την ίδρυσή του και γι’ αυτό και κόπηκαν οι συντάξεις τρεις φορές και γι’ αυτό υποβαθμίστηκαν και οι παροχές. Άλλωστε ΕΔΟΕΑΠ ανεξάρτητος και αυτοδιοίκητος αυτό σημαίνει.
Διαχείριση

Αρτεμις Δομένικου Markos Gkanas Ευχαριστίες για τη διευκρίνιση.
Διαχείριση

Dafni Andreou Οχι Μαρκο μου δεν σημαινει αυτο....Ο κοσμος δεν ειχε καταλαβει οτι ψηφιζει την μελλοντικη περικοπη των επικουρικων ουτε φυσικα οτι εβαλε το υπουργειο να εποπτευει τον ΕΔΟΕΑΠ..........

... καταλάβατε; Ή ακόμη έχετε ψευδαισθήσεις; Αυτό ψηφίσατε όσες και όσοι... Πιο καθαρά δεν μπορεί να σας το πει ο κυβερνητικός συνδικαλιστής... Πως το λέει ο λαός; "Βάλατε τα χεράκια σας και βγάλατε τα ματάκια σας"; Κάπως έτσι...  Έρρωσθε...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Ότι και να κάνετε, το Γκανά δε μπορείτε να τον αγγίξετε. Δεν είναι ούτε Μυλωνάς, ούτε Μπερεδήμας. Σαν κι εσάς θέλει ...δέκα, άντε ...πέντε, άντε ...τρείς, άντε ...έναν αλλά πολύ σκληρό! Θα τον "πνίξει" στην πισίνα, στο Γέρακα μαζί με τις αναμνήσεις του από τη ΝΤΑΞ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, την ΕΠΗΕΑ τον ΕΦΚΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νταξ μωρέ, όλα μιλημένα συμφωνημένα ήταν. Το πρώτο πούλημα ήταν ή το τελευταίο θα είναι. Νταξ, πάμι παρακάτ.
    Ο επαρχιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέξυπνη η Αρτεμις. Παγίδευσε το Μάρκο κι έτσι εκείνος καρφώθηκε. Τώρα το λόγο έχουν οι ψηφοφόροι "κουμπαρίστρες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή