Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΕΔΟΕΑΠ και με αφορμή - όταν τα "μέσα" βγαίνουν προς τα έξω...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Ελένη Σπανοπούλου
από το fb

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ: Μετά από αναρτήσεις που κοινοποιήθηκαν και εδώ (Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΑΠ), του υποψήφιου απερχόμενου Προέδρου εναντίον των συνυποψηφίων του Μαρίας Αντωνιάδου, Σταύρου Καπάκου, Μάρκου Γκανά, Δημήτρη Κουμπιά, ο Νίκος Καρούτζος στρέφεται και κατά του Θ. Μπερεδήμα.


Nikos Karoutzos
4 ώρες ·
Προς κο Μπερεδήμα ενταύθα.

Η ασφαλιστέα ύλη σας ανήκει στον ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ - κλιμάκια επιχειρηματιών) και το ΕΤΕΑΕΠ και το γνωρίζετε, ως εταίρος και μέλος Δ.Σ. της «PRESS NET AE». 
Εταίρος, μέτοχος και διαχειριστής της «KTEBER ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.» - «Dream Station». Εταίρος, μέτοχος και διαχειριστής της «GFM HELLAS ΤΕΧΝΙΚΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «GLOBAL FACILITY MAINTENANCE SERVICES», που κατασκευάζει, εγκαθιστά και εκμεταλλεύεται ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) καθώς και ηλιακά, φωτοβολταϊκά και ασχολείται με εφαρμογές αιολικής, γεωθερμικής, κυματικής θαλάσσης, βιολογικής καύσης, παραγωγή ύδατος από αφαλάτωση κ.λπ. και τη σύνδεσή τους με το δίκτυο της ΔΕΗ. Επίσης, αναπτύσσει και εμπορεύεται εμπορικά σήματα, άδειες, τεχνογνωσία και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Σχόλιο "Α" : ... εδώ κοντεύουμε να ξεχάσουμε την "ΝΤΑΞ Ανώνυμη Εταιρία Λήψης και Διαβίβασης Εντολών με δ.τ. DAX ΑΕΛΔΕ" και μας βάζουν καινούργια "τεστ" ... λυπηθείτε μας ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Ο "Μ-οναδικός Γκ-ανιάν" της ΕΠΗΕΑ, μόλις διείδε ότι θα κινδυνεύσει η εξουσία του από την ενδεχόμενη προσχώρηση της ΕΣΠΗΤ στην ΕΣΗΕΑ, συμμάχησε στιγμιαία με τον άσπονδο φίλο του και έξαρχο του ΕΔΟΕΑΠ και του 'στειλε την ακτινογραφία του "εσπητ-ωμένου" εξαπτέρυγου της παπαδιάς, για να αναρτηθεί και να διαδοθεί. Έτσι μετά τον καλιΤΕΧΝΙΚΟ διανομέα και φτωχολιβανιστή της "σιδηράς Μαρίας", έστειλε στην εξέδρα και τον πολυπράγμονα και ανερχόμενο επιχειρηματία.
    Και έμεινε επικεφαλής της ΕΝΟΡΙΑΣ πάραυτα.

    ΥΓ. Το καταστατικό προβλέπει πρόεδρο επιχειρηματία, για να πιάνει τον παλμό των Ιδιοκτητών ΜΜΕ. Αρκεί να μη διακατέχεται από ανθρωποφαγία!

    ΚΟΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή