Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

... ΕΤΗΠΤΑ - μια ανακοίνωση, που δεν γράφτηκε ποτέ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
*
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΗΠΤΑ καλεί τα μέλη του σωματείου σε συγκέντρωση - σήμερα Σάββατο 11/2 και ώρα 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος - και αύριο Κυριακή 12/2/2012 και ώρα 5 μ.μ. στον ίδιο χώρο - για να διαδηλώσουμε μαζί με όλη την εργατική τάξη της χώρας μας ενάντια στα μέτρα εξαθλίωσης που αποφασίστηκαν από την Τρόικα και τους ντόπιους εκπροσώπους της.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

*
Υ.Γ.: ... δυστυχώς η πιο πάνω ανακοίνωση δεν γράφτηκε ποτέ ... οι άνθρωποι που απαρτίζουν το προεδρείο της ΕΤΗΠΤΑ, προφανώς έχοντας λυμένα όλα τους τα προβλήματα, δεν θα χάλαγαν ούτε το Σαββατοκύριακό τους αλλά και δεν θα χάλαγαν τις διαθέσεις των αφεντικών (τους) καλώντας τους εργαζόμενους σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για "μικροπράγματα" ... όπως την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την αντικατάστασή τους με Ατομικές Συμβάσεις ... τις περικοπές των μισθών ... τις απολύσεις ... την ανεργία κ.ά. ... ΝΤΡΟΠΗ !!!

Υ.Γ.1: ... εξαιρετικά αφιερωμένη η ανάρτηση σ' όλους όσοι στηρίζουν στο Δ.Σ. το δίδυμο Θεοχάρη - Μυλωνά  ...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. δεν καταλαβαινω που βρισκετε το περιεργο.εξαλλου κ ο ευρυτερος συνδικαλιστικος φορεας ,ΓΣΣΕ δλδ , κ οι πολιτικες παραταξεις που υποστηριζουν οι πλειοψηφια του προεδριου αυτο κανουν.η μεν γσεε καλει σε απεργιες υπο πιεσεις αλλων σωματιων κ του κοσμου ενω πρωτα τις εχει υπονομευσει κ αυτοι που μαζευονται δεν φτανουν ουτε για 5x5.η δε ετηπτα παντα ανυπαρκτη.ο σωζων τη καρεκλα σωθητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 04:33
      ... ασφαλώς και η ΕΤΗΠΤΑ δεν είναι ανύπαρκτη ...
      ... έχει ιστορία, έχει παρόν, έχει μέλλον ...
      ... νοοτροπία πρέπει να αλλάξει και ανθρώπους στις υπεύθυνες θέσεις ...
      ... τα όσα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ απλώς κάνουν τη ζωή των συναδέλφων μας ακόμη πιο δύσκολη ...
      ... δυστυχώς η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων ...
      ... και αυτό έχει αντίκτυπο σ' όλους μας ...

      Διαγραφή