Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

... ΕΡΤ, εκδηλώσεις 27/6 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Εκδηλώσεις στην ΕΡΤ 27/6Ανακοίνωση

Συνεχίζουμε αταλάντευτα ! Εδώ και τώρα να ανοίξει η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα! Καμιά απόλυση. Δεν υπογραφούμε «συμβάσεις» που «νομιμοποιούν» τις αντισυνταγματικές παράνομες απολύσεις!

Σε συνεδρίαση του μικτού συμβουλίου της ΠΟΣΠΕΡΤ, που βρίσκεται σε ανοικτή συνεδρίαση και με γνώση ότι η ΕΡΤ αποτελεί σημείο αναφοράς των καθημερινών αγώνων που εξελίσσονται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής διεθνών οργανώσεων, κινημάτων και κάθε ευαίσθητου ανθρώπου, αποφασίστηκε :

- Συνεχίζουμε αταλάντευτα και με την ίδια δυναμική.

- Απαιτούμε εδώ και τώρα να ανοίξει η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα!

- Καμιά απόλυση, όχι στις «συμβάσεις ορισμένου χρόνου» που μεθοδεύει η Κυβέρνηση για να νομιμοποιήσει τις αντισυνταγματικές παράνομες απολύσεις! Για να «χρησιμοποιήσει» τους εργαζόμενους ώστε με την γνώση τους να στήσουν το κατασκεύασμα αντι-ΕΡΤ, να δώσει εξετάσεις στην τρόικα ότι υλοποιεί τη γραμμή « απολύσεις και μετά εντελώς νέες προσλήψεις» και μετά να τους πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα! Δεν μας ξεγελούν πια!

- Απαιτούμε από τον αρμόδιο υπουργό να δώσει άμεσα εντολή να ανοίξουν οι πομποί της ΕΡΤ, σε εφαρμογή της απόφασης του ΣΤΕ, που εδώ και 10 μέρες προκλητικά αγνοεί η Κυβέρνηση.

- Καλούμε την κυβέρνηση και τον υπουργό οικονομικών να σταματήσει τους απάνθρωπους εκβιασμούς προς τους εργαζομένους και να ακυρώσει τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τις Υπουργικές αποφάσεις που καταργούν οργανισμούς και δημόσιες κοινωφελείς επιχειρήσεις, καταπατώντας κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου Κοινοβουλευτισμού και Δημοκρατίας.

- Καλούμε κάθε μέρα κάθε ώρα στο Ραδιομέγαρο

την ΠΕΜΠΤΗ 27/ 6 διοργανώνονται:

-19.00 Συζήτηση: Υπερχρεωμένα νοικοκυριά και πλειστηριασμοί ακινήτων. Διοργάνωση, "Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής"

- 20.30 Violet Luise (Λουίζα Κωστούλα) - Μουσική performance με στοιχεία της Ηλεκτρονικής μουσικής και της επεξεργασίας φωνής .

- 21.00 ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΡΤ : Χορωδία της ΕΡΤ σε γνωστά τραγούδια

- ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

- ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

- LAMNIA BEDIOUI και SOLIS BARKI - ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ κρουστά

- Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ (πιάνο) σε τραγούδια του με στίχους του Ιταλού ΤΖΑΝΙ ΡΟΝΤΑΡΙ) και από θεατρικές παραστάσεις. Τραγουδάει ο ηθοποιός Χρήστος Στεργιόγλου

- ΤΡΙΤΗ ΟΧΘΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΡΟΚ

- «ZOULIXO λίγο» ΘΕΑΤΡΙΚΟ ROCK ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ - Γιώργος Μακρής φωνή, Τίμος Χατζηιωάννου πλήκτρα φωνή, Κώστας Πέτρογλου τύμπανα - φωνή, Στέλιος Φράγκος κιθάρα - φωνή, Παναγιώτης Χαράμης μπάσο.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου