Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

... Σάββατο 29/6 στην ΕΡΤ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και σήμερα Σάββατο
στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ
.

Μια συνάντηση με διασπαστικές «υποσχέσεις» του νέου Υπουργού, πραγματοποιήθηκε χθες με την ΠΟΣΠΕΡΤ, τους δικηγόρους και το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ των Δημοσιογράφων, ο οποίος δήλωσε ότι θα καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους έναν - έναν για να τους πείσει να υπογράψουν της συμβάσεις της ντροπής !

Η νέα Κυβέρνηση του δικομματισμού που φυλλορροεί, θέλει να ενταφιάσει το πτώμα που νομίζει ότι δημιούργησε, αλλά η ΕΡΤ είναι ζωντανή για όλη την παγκόσμια κοινότητα!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ο κ. Σαμαράς λέγοντας το πιο σύντομο ανέκδοτο «ότι προχωράει με το νόμο», προσπαθώντας να σβήσει από τη μνήμη μας το φασιστικό τρόπο με τον οποίο έβαλε μαύρο στα σπίτια των Ελλήνων και του αποδήμου Ελληνισμού εδώ και 18 μέρες! Σήμερα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο είπε ότι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ είναι όλοι αριστεροί και τώρα θα κάνει κάθαρση, ενώ τάζει προνομιακή μεταχείριση και μόρια για την επαναπρόσληψή τους στην αντι- ΕΡΤ!

«Κλείσαμε την αμαρτωλή ΕΡΤ» ! κομπάζει για ένα «κατόρθωμα» που σβήνει την ιστορία της χώρας μας, ξεσηκώνοντας την παγκόσμια κατακραυγή.

«Έπρεπε να αφήσουμε τη σπατάλη τις υπερωρίες και τα σκάνδαλα;» Ρωτάει προκλητικά και ανερυθρίαστα, όταν οι εργαζόμενοι έχουν εδώ και χρόνια καταφύγει στη δικαιοσύνη με πολλαπλές καταγγελίες, όταν έχουν κάνει απεργίες για να σταματήσει η κακοδιαχείριση, η κακοδιοίκηση και η σπατάλη των διοικήσεων των 2 κομμάτων που μας κυβερνούν τόσα χρόνια!!!

Φτάνει πια η κοροϊδία ! Καλούμε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο να καταδικάσει την αναίσχυντη, δικτατορική αυτή στάση και την πολιτική κατάργησης κάθε εργασιακού δικαιώματος που έχει απομείνει, την ισοπέδωση Συλλογικών Συμβάσεων, την γενίκευση των ατομικών και τις απολύσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα! Καλούμε κάθε μέρα κάθε ώρα, για μαζική συμμετοχή στον αγώνα των εργαζομένων, για «ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ στην κατάργηση των δημοσίων φορέων και των μαζικών απολύσεων!"

Πρόγραμμα
Σάββατο 29.6.2013

18.30 Σύσκεψη Σύσκεψη συνδικαλιστικών φορέων (ΠΟΕ ΟΤΑ -ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ- ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ )

20.30- 21.05 Ποιητικές της Ανατροπής, οργάνωση - σκηνοθεσία Θάνος Μιχαλάς 

- Δαβίδ Ναχμίας - Μπάμπης Βελησσάριος, ελληνικές και ξένες καντσονέτες

- Όπερα Chaotique- Ter noman ( Γιώργος Τσουβάρας +Voodoo Drammer) Εναλλακτικό καμπαρέ - όπερα με τζαζ και άλλα είδη μουσικής

- Ο συνάδελφος Λουκάς Πανουργιάς με «ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ» σε γνωστές ροκ διασκευές 

- Ο γνωστός κιθαρίστας Λευτέρης Χριστοφής σε μελωδίες από το χώρο της τζαζ

- Το τρίο JAZZ WALK (FUNK- JAZZ ) Ιωάννα Μιτσόγλου -Δημήτρης Μπίκος - Δημήτρης Τσιαμπάο
---
πηγή: greektv.com
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου