Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

... η "Ανασυγκρότηση" χαιρετίζει την Αδέσμευτη Γνώμη ...

*
Η "Ανασυγκρότηση" των Τεχνικών Τύπου
για την έκδοση της Αδέσμευτης Γνώμης


Η έκδοση του απεργιακού φύλλου των εργαζόμενων στα ΜΜΕ είναι κορυφαία στιγμή στον αγώνα που δίνουμε για Αξιοπρέπεια, Επιβίωση και Δημοκρατία.

Η "Αδέσμευτη Γνώμη", για μας τους Τεχνικούς Τύπου της Αθήνας, είναι σύμβολο Ενότητας, Αλληλεγγύης και Αγώνα που δώσαμε, δίνουμε σήμερα και θα δώσουμε και στο μέλλον, για να διασφαλίσουμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας στην Εργασία και ό,τι απ' αυτή απολαμβάνουμε.

Χαιρετίζουμε την έκδοση του σημερινού απεργιακού φύλλου και κάνουμε για μια ακόμη φορά γνωστή την απόφασή μας για ολόπλευρη στήριξη του αγώνα των εργαζόμενων στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έως την τελική δικαίωσή τους. Κυβερνητικές, εκδοτικές και από κάθε κατεύθυνση δόλιες μεθοδεύσεις δεν θα αφήσουμε να περάσουν.

Υ.Γ.: ... το 1975, λίγο μετά τη δικτατορία, εμείς οι Τεχνικοί Τύπου "γράψαμε" στη λινοτυπική μηχανή, στήσαμε τις σελίδες  στο "μάρμαρο" και τυπώσαμε στο πιεστήριο την "Αδέσμευτη Γνώμη".

Σήμερα, το 2013, σ' ένα παρόμοιο και ίσως χειρότερο οικονομικο-κοινωνικό τοπίο, οι Τεχνικοί Τύπου "έστησαν" και πάλι την "Αδέσμευτη Γνώμη". Είναι απερίγραπτη η ικανοποίηση που νοιώθουμε όλοι εμείς - λινοτύπες, σελιδοποιοί, πιεστές - που είμασταν εκεί, στο πρώτο φύλλο, να βλέπουμε τους νέους συναδέλφους μας να βαδίζουν στον ίδιο δρόμο. Το δρόμο της εθελοντικής προσφοράς και της συμμετοχής στον αγώνα.

Υ.Γ1.: ... η "Α.Γ." βγήκε στις εγκαταστάσεις της "Εφημερίδας των Συντακτών" και με την καθοριστική  συνδρομή των συναδέλφων Τεχνικών της εφημερίδας.

Ο Αγώνας Συνεχίζεται έως την τελική νίκη


"Ανασυγκρότηση" Τεχνικών Τύπου της Αθήνας - (ΕΤΗΠΤΑ)
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου