Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αναμένονται κι άλλες απολύσεις στον ΑΝΤ1

Νέος κύκλος απολύσεων αναμένεται σήμερα στον ANT1. Εκτιμάται πως θα αποχωρήσουν περίπου 40 άτομα, τεχνικό προσωπικό και δημοσιογράφοι.
---
Τριμερής συνάντηση

Τριμερή συνάντηση είναι προγραμματισμένη σήμερα στο υπουργείο Εργασίας ανάμεσα στους τεχνικούς της ΕΤΙΤΑ και τη διοίκηση του Star για την εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
---
Περιμένουν το επίδομα “αφερεγγυότητας”

Δεν έχουν λάβει το εγκεκριμένο επίδομα αφερεγγυότητας περίπου 80 τεχνικοί της «Ελευθεροτυπίας», οι οποίοι στην πλειονότητά τους παραμένουν άνεργοι.
---
Και εφημερίδες με …copy paste

Εφημερίδα με τα κείμενα των άλλων! Η νέα… τάση στους εκδότες είναι να συλλέγουν ρεπορτάζ από το internet, να τα συρράπτουν και να τα κυκλοφορούν με τη μορφή εφημερίδας που την κρεμάνε στα περίπτερα.
---
Αποχώρηση Μαυρίδη από το Capital.gr

Τέλος ο Θανάσης Μαυρίδης από το www.capital.gr. Ο ίδιος ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας,μετά από 9 χρόνιας παρουσίας στο οικονομικό site των Αττικών Εκδόσεων.
---
Το κόστος του “Μένουμε Ελλάδα”

Δυσκολίες αντιμετωπίζει η ΕΡΤ στο να προσαρμόσει πολλές μεικτές παραγωγές σε εσωτερικές, καθώς δεν έχει ακόμη οργανόγραμμα και Κανονισμό εργασίας. Μία από αυτές είναι το «Μένουμε Ελλάδα», που στοιχίζει ως μεικτή παραγωγή αρκετές χιλιάδες ευρώ τον χρόνο!
---
Έτοιμος ο Σ. Ψυχάρης για το MEGA

Το ποσό των 10 εκατ. ευρώ έχει δεσμευτεί πως θα βάλει ο Σταύρος Ψυχάρης στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 15 εκατ. ευρώ του Mega. Η ζημία που υπέστη το κανάλι τον Ιούλιο από την κάθετη πτώση της διαφήμισης ανήλθε σε 4 εκατ. ευρώ, γεγονός που επιβαρύνει την οικονομική του κατάσταση.
---

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου