Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κρατάνε οι Σαββατιάτικες

Στη μάχη των κυκλοφοριών του Σαββάτου τα «Παραπολιτικά» είχαν αύξηση 54% και μέσο όρο πωλήσεων 32.047 φύλλα (11.182) τον Ιούνιο, διανέμοντας τους τόμους της «Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους», και 36.608 (9.763) στο εξάμηνο. Η «Αγορά» τον Ιούνιο πούλησε κατά μέσο όρο 21.708 φύλλα και 25.842 στο εξάμηνο και η «Επένδυση» 11.785 και 17.609 αντίστοιχα.

---
Με 26 χιλ. φύλλα η “Freddo”

Με πωλήσεις 26.632 φύλλων ξεκίνησε η εφημερίδα «Freddo» του Ομίλου Κουρτάκη.
---
Γιορτάζει 5 χρόνια η iskra

Ο διαδικτυακός τόπος iskra που απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας γιορτάζει πέντε χρόνια λειτουργίας και διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «το ”όχι” δεν ηττήθηκε. Συνεχίζουμε!» και θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Πανελληνίου στις 20.00.

Θα χαιρετίσουν
Γιώργος Κασιμάτης (Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Αθηνών)
Αντώνης Νταβανέλος (μέλος Π.Γ ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος)
Πέτρος Παπακωνσταντίνου (δημοσιογράφος-συγγραφέας
---
Και Action 24 Radio;

Σε συζητήσεις για την απόκτηση του HOT FM, από τον Παναγιώτη Κωστάκη, βρίσκεται ο Διονύσης Παναγιωτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο ιδιοκτήτης του Action24 θέλει να δημιουργήσει από το Σεπτέμβριο έναν ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, το Action24 Radio.
---
Χωρίς έλεγχο…

Μεγάλη απήχηση είχε αυτές τις μέρες το Κανάλι της Βουλής. Λόγω της κρισιμότητας των ημερών, αρκετός κόσμος είδε απευθείας τις συνεδριάσεις από το κανάλι, το οποίο εξακολουθεί να χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό, έχοντας πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και… ενημερωτικές εκπομπές, χωρίς να παρουσιάζει αναλυτικά στοιχεία για το κόστος λειτουργίας του.
---
Καταπατητής η Digea!

Την κατάληψη δημοτικής έκτασης στον νομό Σερρών από την Digea καταγγέλλει το δημοτικό συμβούλιο. Εγκαλεί τους αρμόδιους που δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια εναντίον του παρόχου δικτύου παρότι έχει βγει απόφαση ότι το κτίσμα είναι αυθαίρετο και η κατοχή του παράνομη! Η εταιρεία των ιδιωτικών καναλιών είχε ζητήσει τη μίσθωση του χώρου που ανήκει στον δήμο, αλλά αντέδρασε το Δασαρχείο Σερρών, το οποίο έκρινε ότι το λυόμενο κτίσμα, 375 τ.μ., είναι αυθαίρετο. Το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του έκρινε ομόφωνα πως είναι αυθαίρετη η κατάληψη από την Digea της δημοτικής έκτασης στο πάρκο κεραιών. Επτά μήνες μετά, καμία αρμόδια αρχή δεν έχει ενοχλήσει την Digea.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου