Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ενισχύονται οι κυριακάτικες εκδόσεις με περιοδικά

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κυριακάτικος ανταγωνισμός
(και) με περιοδικά αυτοκινήτουMε περιοδικά ενισχύουν τις εκδόσεις τους οι κυριακάτικες εφημερίδες με τον ανταγωνισμό να εντείνεται.

Έτσι μετά το «Marie Claire» η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει με το περιοδικό «CAR» που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στα περίπτερα. Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο Τάκης Τρακουσέλης που θα τρέχει το περιοδικό το οποίο θα κυκλοφορεί με το «Θέμα» την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, με εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών.

Την ίδια ώρα, και για την ακρίβεια από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα, το περιοδικό «Car and Driver» θα κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου». Θα κυκλοφορεί με την έκδοση των προσφορών και στη συνέχεια, για όσους δεν έχουν καταφέρει να το βρουν, θα βρίσκεται για ένα μήνα στα περίπτερα.

ΥΓ (άσχετο): Εκεί στην Ελευθερία του Τύπου είναι δυνατόν να μην έχουν ένα σάιτ υποστηρικτικό της εφημερίδας; Νοείται εφημερίδα την σήμερον ημέραν χωρίς την αντίστοιχη ηλεκτρονική της έκδοση;

---

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου