Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 10/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τα τρολ, η πρωθυπουργική ώρα,
ο Γεωργίου, ο big αδελφός και το Documento

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Τρολ
Μείζον θέμα στο ελληνικό διαδίκτυο ότι ο Αλέξης Τσίπρας «παράτησε» τον Ουκρανό πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο, την ώρα της ομιλίας, για να βάλει ένα ποτήρι νερό. Και έπεσε… το τρολ. Ωστόσο ακριβώς το ίδιο είχε κάνει λιγότερο νωρίτερα και ο Ουκρανός πρόεδρος! Τούτο λέγεται «επιλεκτικό ρεπορτάζ», κύριοι… 
---
Η "Ώρα του Πρωθυπουργού"
Ύστερα από (πάρα) πολύ καιρό επιστρέφει στη Βουλή σήμερα η περίφημη «Ωρα του Πρωθυπουργού» καθώς ο Αλέξης Τσίπρας θα προσέλθει για να απαντήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη σε επίκαιρη ερώτηση για τη διαφθορά. Από το 2015 με την τρέχουσα κυβέρνηση, μόνο δύο φορές η Φώφη Γεννηματά κατέθεσε ερωτήσεις (για τις τηλεοπτικές άδειες και την ανεργία των νέων). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καταθέσει ποτέ ερώτηση στον πρωθυπουργό. Συνεπώς όλοι… Κανάλι της Βουλής σήμερα.
---
Καφενείο των Φιλάθλων
Ο ορισμός των γρήγορων αντανακλαστικών είναι να μεταφέρεσαι στην καινούρια γειτονιά πριν η παλιά αποκαλύψει τις φθορές της. Ο Γιώργος Γεωργίου μεταφέρει τη δυναμική από το «Καφενείο των Φιλάθλων» στο ψηφιακό περιβάλλον του Slayme.top, μια εκπομπή που έγραψε τη δική της ιστορία. Και σχεδιάζει να βγαίνει σε ζωντανό video streaming για mobile first αξιοποιώντας την διαδραστικότητα / συμμετοχικότητα του αφοσιωμένου crowd γύρω του με online συζητήσεις.
---
Big brother
Στη διενέργεια διαγωνισμού με προϋπολογισμό 59.900 ευρώ για την προμήθεια υπηρεσίας παρακολούθησης και αναζήτησης του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος (του αποκαλούμενου «Πανόπτη») προχωράει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Πρόκειται για πλατφόρμα που θα δίνει τη δυνατότητα στο ΕΣΡ να μελετά το πρόγραμμα ευρείας γκάμας τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.
---
«Δεν είμαστε πιόνι…
…κανενός, δεν συμμετέχουμε σε (μικρο)κομματικά επικοινωνιακά παιχνίδια, δεν αποτελούμε μηχανισμό εξόντωσης ή προβολής προσώπων, κομμάτων, επιχειρηματιών, κάθε λογής συμφερόντων» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση των εργαζομένων στην εφημερίδα «Documento», που εξέδωσαν ανακοίνωση ύστερα από «επιθέσεις εκ μέρους μερίδας του πολιτικού κατεστημένου», όπως λένε.

---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου