Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Εκτός Παραπολιτικών 90.1 ο (διευθυντής του) Β. Αδαμόπουλος

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Και ακολουθούν Κακούσης-Πετρόπουλος.
 Aλλάζει άρδην η πρωινή ζώνη του σταθμού
(και όχι μόνο αυτή) 


Ο Βασίλης Αδαμόπουλος λοιπόν από την Παρασκευή θα βρίσκεται εκτός συχνότητας. Ενώ θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα και το πολύ καλό δίδυμο Γιώργου Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλου. Και παίζεται αν θα συνεχίσουν και τα απογευματινά Κακά Κορίτσια στους 90.1. Αλλά και κάποιοι ακόμα. Στη συχνότητα όμως θα συνεχίσει κανονικά ο Σωτήρης Ξενάκης, πράγμα που σημαίνει ότι το επιτυχημένο πρωινό δίδυμο «σπάει» ξανά.


Κόσμος πάει, κόσμος έρχεται και δεν στεριώνει στα Παραπολιτικά 90.1. Δεν έχει, θα λέγαμε, και το πιο σταθερό πρόγραμμα της μπάντας. Πολύ συχνές οι αλλαγές τόσο σε επίπεδο παραγωγών όσο και σε επίπεδο διευθυντών. Πάνω λοιπόν, που κάποιες εκπομπές τείνουν να γίνουν συνήθεια στα αυτιά των ακροατών, όλο και κάτι γίνεται και το πρόγραμμα των Παραπολιτικών 90.1 αλλάζει. Πράγμα καθόλου φιλικό προς το κοινό. Ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο σταθμός είναι «καθηλωμένος» στο 2-3% στις ακροαματικότητες. Και χωρίς να φταίνε, στις περισσότερες των περιπτώσεων οι -πολύ καλοί στη δουλειά τους- παραγωγοί και δημοσιογράφοι που βρίσκονται στα μικρόφωνα.
Ενδεικτικά, από το ξεκίνημα του Παραπολιτικά FM στους 90.1 τον Απρίλιο του 2014, έχουν απομείνει μόνο 8 παραγωγοί από την πρώτη του ομάδα. Ακόμα και ο ιδιοκτήτης του, Γιάννης Κουρτάκης, σταμάτησε μεσούσης της περασμένης σεζόν την εκπομπή του. Το πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του περασμένου Φεβρουαρίου. Ένεκα της κρίσης στον ΔΟΛ, τα Παραπολιτικά 90.1 έφεραν στο πρόγραμμά τους τον... μισό Βήμα 99.5, κι ενδιάμεσα «κόλλησαν» και τον Γιώργο Τράγκα από τον Real 97.8. Άλλος σταθμός την μια βδομάδα, κι άλλος την άλλη.
Πολλές οι αλλαγές και στον διευθυντικό θώκο. Ξεκίνησε με το δίδυμο Νίκου Σίμου - Τάσου Αργυρού, συνέχισε έπειτα με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τον Λάμπρο Καλαρρύτη και από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν με τον Βασίλη Αδαμόπουλο. Χώρια του γεγονότος ότι το πρόγραμμα των Παραπολιτικών 90.1 αλλάζει είτε λίγο είτε πολύ ακόμα και μέσα στη σεζόν. Εν ολίγοις, ο σταθμός δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει μια σαφή ταυτότητα και μια βάση ακροατών που θα τον βοηθήσει να τον πάει ψηλότερα.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου