Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Προς συμφωνία ΕΡΤ-ΕΣΑΚΕ

Σε αρχική συμφωνία κατέληξαν οι διοικήσεις ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ για τα δικαιώματα των 11 ομάδων της Basket League. Η ΕΡΤ θα εξασφαλίσει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τους αγώνες των 11 ομάδων της ΕΣΑΚΕ , πλην των 3 μεγάλων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνία με την COSMOTE TV. H συνάντηση έγινε χθες στο Ραδιομέγαρο ανάμεσα στην αντιπροσωπεία της ΕΣΑΚΕ , και την ΕΡΤ και η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες ημέρες.
---
Ο Μάνος Χωριανόπουλος

αναλαμβάνει τη διεύθυνση του "Εθνους"

Ο Μάνος Χωριανόπουλος, ανώτερο διευθυντικό στέλεχος της 24 Media, θα αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες το “Έθνος”. Πρόκειται για στενό συνεργάτη του Δημήτρη Μάρη, ο οποίος είχε την ευθύνη του πετυχημένου ενημερωτικού site, www.news247.gr. Η επιλογή αυτή δείχνει την αντίληψη που θέλει να δημιουργήσει ο όμιλος 24Media και στις δύο εφημερίδες “‘Εθνος” και “Ημερησία” το management των οποίων απέκτησε πριν από λίγες ημέρες, από τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο εφημερίδες πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν το Σεπτέμβριο.
---
Επίσκεψη Σαββίδη στο ETV

Την πρώτη του επίσκεψη στο δικό του τηλεοπτικό σταθμό ETV θα πραγματοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης σήμερα. Επιστρέφοντας από ταξίδι στο εξωτερικό, σήμερα αναμένεται να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις του καναλιού. Αποφάσεις για τα στελέχη δεν έχουν ληφθεί. ‘Εγιναν κρούσεις σε δύο ανθρώπους του χώρου, δίχως όμως να προχωρήσει η κουβέντα. Ρόλο για την εξέλιξη του καναλιού θα παίξει η βρετανική εταιρεία συμβούλων που προσελήφθη για να κάνει το σχεδιασμό.
---
Εκτός Nova Καρπετόπουλος και Κανελλάκης

Δεν ανανεώθηκε η πολυετής συνεργασία του Αντώνη Καρπετόπουλου με τη Nova. Ο αθλητικός σχολιογράφος δεν θα συνεχίσει τη φετεινή χρονιά να σχολιάζει τους αγώνες από τη συνδρομητική τηλεόραση της Nova, μετά και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Επίσης, δεν συνεχίζει τη συνεργασία του και ο Δημήτρης Κανελλάκης, ο οποίος περιέγραφε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.
---
Η επιστροφή Μπιρσίμ στην ΕΡΤ

Ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ είναι η επόμενη επιλογή στην ομάδα των ανθρώπων που θα δημουργήσουν τη νέα ΕΡΤ. Μετά απο πολλές συζητήσεις ο άνθρωπος που έδωσε νέο τόνο στην πολιτική με τη σκηνοθετική του άποψη, θα συνεργαστεί ενδεχομένως ως εντεταλμένος σύμβουλος με την ΕΡΤ, χωρίς αμοιβή, αναλαμβάνοντας να αλλάξει την τηλεοπτική εικόνα του ενημερωτικού τομέα.
---
Συντονισμός ειδήσεων

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ, ο Βασίλης Ταλαμάγκας αναλαμβάνει τον συντονισμό και τη συνολική εποπτεία του Τομέα Ειδήσεων και Ενημερωτικών Εκπομπών όλων των ΜΜΕ της ΕΡΤ.

---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου