Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

... η ΕΤΕΡ για τα επεισόδια στην Μιχαλακοπούλου ...

*
Ένωση Τεχνικών
Ελληνικής Ραδιοφωνίας
***
*
Σιγή ιχθύος…


Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για τη χθεσινοβραδινή επίθεση στην Μιχαλακοπούλου.

Βιάστηκαν να περιγράψουν τους δράστες και την προέλευσή τους καθώς και τις σχέσεις τους με την Κυβέρνηση. Εμείς το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι μία ομάδα εγκληματικών στοιχείων προσπάθησε να εισβάλλει βίαια στις εγκαταστάσεις της Μιχαλακοπούλου όπου πλέον εξακολουθεί να στεγάζεται μόνο ο «ΒΗΜΑ FM». Τα υπόλοιπα μέσα του Ομίλου πλέον στεγάζονται σε νέες εγκαταστάσεις μακριά από την Μιχαλακοπούλου. Οι μόνοι που πραγματικά κινδύνεψαν ήταν οι τεχνικοί και ο φύλακας που είχαν βάρδια στις εγκαταστάσεις του ραδιοσταθμού και οι οποίοι καμία σχέση δεν έχουν με τις όποιες αιτίες και αφορμές της επίθεσης και για τους οποίους κανείς δεν ενδιαφέρθηκε!

Εμείς δεν θα γίνουμε ούτε μάντεις αλλά ούτε αστυνομικοί για να φωτογραφίσουμε τους επιτεθέντες, ούτε και αναλυτές να αποκαλύπτουμε προβοκάτσιες, δεν είναι άλλωστε δουλειά μας. Θα επισημάνουμε μόνο πως εκτός των γνωστών εργασιακών και οικονομικών προβλημάτων που ήδη μας απασχολούν στον «ΒΗΜΑ FM» για περισσότερο από ένα χρόνο, τώρα προστέθηκε και το ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων. Τα προαναφερθέντα προβλήματα επιτείνονται έτι περαιτέρω λόγω της απουσίας εκπροσώπων της νέας Διοίκησης που ανέλαβε με τη διαδικασία της εκκαθάρισης, μεταξύ άλλων και τον ραδιοσταθμό.

Καλούμε την νέα εργοδοσία επιτέλους να δώσει άμεσα το παρόν και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που πρόσφατα ανέλαβε. Δεν δίνουμε βάση σε φημολογίες που κυκλοφορούν εντόνως από διάφορους κύκλους το τελευταίο διάστημα. Δηλώνουμε πως θα είμαστε αρωγοί στη εξομάλυνση των εργασιακών προβλημάτων και την εύρυθμη λειτουργία του «ΒΗΜΑ FM».

Το Διοικητικό Συμβούλιο
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου