Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

MEGA - κανένα ενδιαφέρον, ούτε για αδειοδότηση

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν θα συμμετάσχει το MEGA
στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες


… αν πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του έτους

Κάθε μέρα που περνάει απομακρύνονται οι ελπίδες για την επιστροφή του MEGA στην κανονικότητα. Μετά και την τελευταία γενική συνέλευση των μετόχων του καναλιού και την τοποθέτηση των νέων μελών στο ΔΣ της εταιρίας… έγινε σχεδόν καθαρό ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να ξαναλειτουργήσει ο σταθμός.

Μοιραία λοιπόν το σχέδιο της Grand Thornton για την εξυγίανση του καναλιού θα πεταχτεί στα σκουπίδια και ο σταθμός για όσο αντέχουν οι ελάχιστοι εργαζόμενοι, που δίνουν καθημερινά το παρών στις εγκαταστάσεις του, θα συνεχίσει να εκπέμπει μεταδίδοντας χιλιοπαιγμένες σειρές και ταινίες από την πλούσια «βιβλιοθήκη» του. Οταν κουραστούν κι αυτοί και σταματήσουν να πατάνε το «κουμπί» για να παίζει η κασέτα… μαζί τους θα σταματήσει και ο σταθμός.

Μέχρι τότε το μόνο που μπορεί να ταράξει την καταθλιπτική ρουτίνα του σταθμού και όσων εργαζομένων έχουν απομείνει… είναι η προκήρυξη του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των καναλιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν ο διαγωνισμός πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα ή πιο σωστά, μέχρι το τέλος του έτους το MEGA δεν θα συμμετάσχει! Αντίθετα, αν ο διαγωνισμός μετατεθεί για το επόμενο έτος, δηλαδή για κάποια στιγμή μέσα στο 2018, οι πιθανότητες αυξάνονται να συμμετάσχει, χωρίς και πάλι να μπορεί κανείς να το πει με απόλυτη βεβαιότητα. Δεδομένου ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους μετόχους του η κατάσταση στο κανάλι και γενικότερα η εξυγίανση και συνέχιση της λειτουργίας του!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου