Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Εργαζόμενοι στα Πρακτορεία - δεν χαρίζουμε τίποτα...

*
Ένωση Προσωπικού
Πρακτορείων Εφημερίδων
Αθηνών
***
*

Νέες στάσεις εργασίας
Συνεχίζουμε αποφασιστικά


Χαιρετίζουμε τη δυναμική συμμετοχή των συναδέλφων στο υπουργείο Εργασίας, όπου πραγματοποιήθηκε η 3μερής συνάντηση για να υποχρεώσουμε τη διοίκηση της ΕΥΡΩΠΗΣ να διασαφηνίσει τις προθέσεις της.

Η μαζική παρουσία μας εκεί, έδειξε την απόφασή μας για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας μας.

Στη συνάντηση ο εκπρόσωπος της εταιρείας μίλησε για την έναρξη διαδικασίας πτώχευσης, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Αμέσως μετά την συνάντηση, συνεδρίασε το Δ.Σ. και αποφάσισε την κήρυξη στάσεων εργασίας και στα δύο πρακτορεία, για την Τρίτη 29/08 με σκοπό να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση όπου θα αποφασίσουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα.

Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τις 00:00 έως τις 02:00 και από τις 10:00 έως τις 12:00. Κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα και στις 11:00 το πρωί στην Ίριδα.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους να συνεχίσουν και να δυναμώσουν τη συσπείρωση γύρω από το σωματείο. Ο μόνος δρόμος είναι αυτός της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας και της υπεράσπισης των θέσεων εργασίας μας.

Κανένας εκδότης δεν πρέπει να αισθάνεται ότι θα κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά του, κρυπτόμενος πίσω από μαζικές μετακινήσεις από το ένα πρακτορείο στο άλλο, κανείς εργαζόμενος, σε όποιο πρακτορείο και αν εργάζεται, δεν θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής για τη θέση εργασίας του, όταν την ίδια στιγμή βρίσκονται στον «αέρα» 200 οικογένειες.

Γι’ αυτό και τονίζουμε για μια ακόμη φορά, ότι ο αγώνας είναι κοινός και στα δύο πρακτορεία και ότι όποια απόφαση πάρουμε για αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα αφορά και τα δύο πρακτορεία.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στις συγκεντρώσεις στους χώρους δουλειάς.

Δεν χαρίζουμε καμία θέση εργασίας, κανένα δικαίωμα!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου