Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τα "Parapolitika.gr" και το "Αργος" απαντούν στους "Συντάκτες"

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Διαβάζουμε στα Parapolitika.gr:
Το πρακτορείο Διανομής «Άργος»
απαντά στην Εφημερίδα των Συντακτών 


Με αφορμή τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που φιλοξενούνται στην φιλοσυριζαϊκή «Εφημερίδα των Συντακτών», το πρακτορείο Διανομής «Άργος» εξέδωσε μια ανακοίνωση, επιθυμώντας να δώσει τέλος στα όσα γράφει καθημερινά το συγκεκριμένο φύλλο, που μέχρι πρότινος διανεμόταν από το πρακτορείο διανομής «Ευρώπη» του Φώτη Μπόμπολα.

Επειδή, οι «Συντάκτες» ανακάλυψαν εσχάτως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της διανομής, αφού καμία Ψαρά και κανένας Τρίμης, δεν έχουν ασχοληθεί ούτε με τα «καπέλα» του "Ευρώπη", αλλά ούτε και με τις πέτσινες επιταγές που μοίρασε στους εκδότες η επιχείρηση που επί χρόνια είχαν εμπιστευτεί για την διανομή τους.

Σε κάθε περίπτωση στο αναλυτικό ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» του Σαββάτου, θα υπάρξουν αποκαλυπτικές λεπτομέρειες τόσο για τους συντάκτες, όσο και για την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή».

Η ανακοίνωση του πρακτορείου Διανομής «Άργος»:
Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μεμονωμένα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, που έχουν ως στόχο να καλλιεργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις σε σχέση με τις κυκλοφορίες των εφημερίδων.
Η «Άργος», έχοντας διανύσει μια τεράστια διαδρομή στο χώρο της Διανομής των Εντύπων, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανεχθεί οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης του κύρους και της αξιοπιστίας της εταιρείας. Η διαχρονική πορεία της εταιρείας, αλλά και η κυρίαρχη πλέον θέση της στον κλάδο, αποτελούν την καλύτερη απάντηση σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα καχυποψίας και αμφισβήτησης.
Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι τα ίδια έντυπα, που όλως ξαφνικώς δείχνουν να ενδιαφέρονται για την υγεία και βιωσιμότητα του κλάδου της διανομής των εντύπων, ουδέν σχόλιο έχουν κάνει κατά το παρελθόν για τις ακάλυπτες επιταγές, που βρίσκονται στα χέρια εκδοτών, και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εν μια νυχτί «εξαφανίζονται» επιχειρήσεις, αφήνοντας μετέωρες τις επιχειρήσεις του Τύπου και τους εργαζόμενους.
Εν αντιθέσει με τα ανωτέρω, η «Άργος», έχοντας πλήρη συναίσθηση του πρωταγωνιστικού ρόλου της, θα συνεχίσει να εργάζεται ανελλιπώς, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στους εκατοντάδες πελάτες και συνεργάτες της. Η εποχή, εξάλλου, απαιτεί σκληρή και ομαδική δουλειά και όχι «κυνήγι φαντασμάτων» και μάλιστα εκεί που δεν υπάρχουν.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου