Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Η απόλυτη υποκρισία... με τα χρέη του ΔΟΛ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Χρωστάει 200 εκ. ευρώ μόνο σε τράπεζες
Οι λευκοί και άσπιλοι τίτλοι του ΔΟΛ

Όταν πριν από λίγους μήνες… εξεγέρθηκαν η Ν.Δ. και σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, μαζί με εκείνα του εφοπλιστή Β. Μαρινάκη, με αφορμή την κυβερνητική τροπολογία που απάλλασσε τον Ι. Σαββίδη από το πρόστιμο ύψους 38,5 εκατ. ευρώ που επιβλήθηκε στην εταιρεία ΣΕΚΑΠ, την οποία αγόρασε το 2013 ο επιχειρηματίας, κανείς δεν υποψιαζόταν τη συνέχεια.

Πόσο δηλαδή «λευκούς και άσπιλους» θα παραλάμβανε, μέσα στην απόλυτη σιωπή, τους τίτλους του ΔΟΛ ο κ. Μαρινάκης. Με νέα εταιρεία απαλλαγμένη από τα ενοχλητικά χρέη και τους εργαζόμενους προαναγγέλλεται το ελπιδοφόρο ξεκίνημα.

Τα χρέη του πιο υπερδανεισμένου με θαλασσοδάνεια οργανισμού, που ξεπερνούν τα 200 εκατ. και που οφείλονται στις 4 τράπεζες μαζί με όλα όσα οφείλονται σε Δημόσιο και εργαζόμενους, κάνουν τώρα... φτερά στο πλαίσιο της διαδικασίας του εκκαθαριστή, ενώ με τη σκιά τους καλύπτουν -ως συνήθως- τις τσέπες των φορολογούμενων πολιτών.

Τελικά η σιωπή είναι για κάποιους αληθινός χρυσός!..


---
ΕφΣυν
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Και αυτά τα 200 εκ. μαζί με τα 150 εκ. από το Μέγαρο Μουσικής του ιδρυτή για να μην ξεχνιόμαστε, στις πλάτες των απλήρωτων, των άνεργων, των υψηλά αμειβόμενων 4ωρων των 280 ευρώ μηνιαίως και γενικά των ίδιων υποζυγίων. Και αν δεν έχουμε να τα πληρώσουμε κατάσχονται μισθοί, συντάξεις και ακίνητα. Γιατί στη δημοκρατία, εκεί που εφαρμόζονται οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας, άλλοι τρώνε-κλέβουν και άλλοι πληρώνουν. Συνταγματικά, δημοκρατικά, αριστερά και πάντα δίκαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή