Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

"Μακεδονία" - όλα ήταν μια παρεξήγηση... και η απληρωσιά...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Να διαβάζετε σωστά... το facebook,
δεν εννοούσε αυτό που διαβάσατε!
Επανακυκλοφορεί
στις 21 Αυγούστου
η εφημερίδα «Μακεδονία» 


Στις 21 Αυγούστου θα επανακυκλοφορήσει η εφημερίδα Μακεδονία, λόγω ενός τεχνικού ζητήματος που προέκυψε στην εκτυπωτική μονάδα του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του διευθυντή Μιχάλη Αλεξανδρίδη στο Facebook παρεξηγήθηκε, καθώς δεν μιλούσε για οριστική διακοπή της κυκλοφορίας, αλλά για αναγκαστική διακοπή μιας εβδομάδας, προκειμένου να γίνει εφικτή η προμήθεια ανταλλακτικών στην ιδιόκτητη εκτυπωτική μονάδα.

Μετά την επίλυση του προβλήματος, στελέχη του βορειοελλαδίτικου εντύπου διαβεβαιώνουν ότι η εφημερίδα θα επανακυκλοφορήσει κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσο για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο συγκρότημα, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά στην πληρωμή των δεδουλευμένων σε δημοσιογράφους, τεχνικούς και υπαλλήλους.
---
Σημ. "Α": ... τι έγραφε το ποστ του διευθυντή:  «Αυτήν την Κυριακή και όλη την επόμενη βδομάδα, την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν θα την δείτε κρεμασμένη στα περίπτερα. Η κρίση που μαστίζει τις εφημερίδες, έφτασε και στο ιστορικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι της ώρας να μιλήσουμε για τα αίτια και όσα οδήγησαν σε αυτήν την εξέλιξη. Μετά τις 21 Αυγούστου, θα κάνουμε μια ακόμη -την ύστατη θα ‘λεγα- προσπάθεια, μήπως και ανακοπεί η καθοδική πορεία των τελευταίων χρόνων και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ συνεχίσει την υπερεκατονταετή της πορεία»
Συνέλευση

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ΕΠΗΕΘ και της ΕΤΗΠΤ-Θ συγκαλούν συνέλευση όλων των εργαζομένων για ενημέρωση.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, στις 12.00, στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ (3ος όροφος).

Η παρουσία όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη


Τα Διοικητικά Συμβούλια

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου