Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

... ο μυστικοσύμβουλος του Μητσοτάκη εκδίδει εφημερίδα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ο Θ. Μαυρίδης εκδίδει
τον «Φιλελεύθερο Τύπο»


«Εγώ θα αλλάξω επάγγελμα, θα πάω να γίνω φούρναρης». Αυτό έγραφε προ καιρού -και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2015- ο Θανάσης Μαυρίδης όταν αποχωρούσε από το capital.gr.

Ο δημοσιογράφος τελικά δεν νοίκιασε φούρνο στο Μαρούσι όπως έλεγε, αλλά συνέχισε με το liberal.gr, ενώ εσχάτως προήχθη σε μυστικοσύμβουλο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.


Τώρα στα άμεσα σχέδια του δημοσιογράφου είναι να προχωρήσει στην έκδοση ημερήσιας πολιτικής εφημερίδας...

Ηδη ο Θ. Μαυρίδης έχει κατοχυρώσει τον τίτλο του εντύπου που θα ονομάζεται «Φιλελεύθερος Τύπος» (liberal) και φυσικά θα κινείται στο χώρο της ΝΔ. Μάλιστα, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές για τη στελέχωση του φύλλου.

Σε σχέση με τη χρηματοδότηση του εγχειρήματος ξεκαθαρίζεται ότι δεν συνδέεται με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τον Θ. Μαυρίδη

Πληροφορίες ότι ο Μαυρίδης θέλει να βγάλει εφημερίδα είχαν κυκλοφορήσει ξανά τον περασμένο Μάρτιο και ήθελαν τον ιδιοκτήτη του liberal να σχεδιάζει την έκδοση εβδοµαδιαίου πολιτικοοικονοµικού φύλλου, με χρηματοδότηση από επιχειρηµατίες που έχουν επενδύσει ήδη στον ιστότοπό του.
---
zoornalistas
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου