Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

... ο mediaρχης και τα συλλεκτικά του - 29/8 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
"Γάμοι", μετονομασίες, κλείνω-ανοίγω
εφημερίδων, νέα και παλιά πρόσωπα
στην tv και πάντα οι απλήρωτοι στην γωνία...

Αλιεύσαμε από τα media του Νίκου Μποζιονέλου στην εφημερίδα «Sportday»

Αποκλειστικό (για τον… γάμο)
Ενα… πουλάκι μου σφύριξε ότι δύο «πλατφόρμες», που έχουν και μετοχικές «επαφές», σύντομα θα προχωρήσουν τη… σχέση τους ένα βήμα παραπάνω. Ητοι, το πρόγραμμα της μιας θα το μεταδίδει και η άλλη. Οι «γάμοι» άλλωστε είναι το όπλο στον ανταγωνισμό…

Ivan TV;
Πληροφορίες, ανεπιβεβαίωτες προς ώρας, κάνουν λόγο για μετονομασία του Epsilon TV από την 1/1/2018, που θα περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Κι αυτό διότι λέγεται ότι η συμφωνία με τον Φίλιππο Βρυώνη δεν αφορά στο λογότυπο/τίτλο του καναλιού, που παραμένει στα χέρια του Βρυώνη. Και ίσως, τότε μετονομαστεί το Extra Channel σε Epsilon TV…

Άλλες κλείνουν, άλλες ανοίγουν
Εφημερίδες κλείνουν ή χρεοκοπούν, αλλάζουν ιδιοκτήτη και τα σωματεία, κυρίως η ΕΣΗΕΑ, άφαντα. Μα τι λέμε, εκεί στην Ακαδημίες είχαν να ασχολούνται με τις εκλογές, μετά με την ανάδειξη προεδρείου και μετά με τις… διακοπές. Θα κλείσουν κι άλλες. Είτε τις… τρώει το νέο status quo είτε απλά δεν «τραβάνε». Και οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι. Μέσα σε αυτό το πεδίο, άλλη μια εφημερίδα αναμένεται να εκδοθεί, στις επόμενες εβδομάδες: από τον Θανάση Μαυρίδη του liberal.gr.

Η διάδοχος
Η Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Λυριτζή, στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Από τη νέα σεζόν, θα είναι στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στο καθημερινό τρίωρο από 07:00 το πρωί μέχρι 10:00. Η Αναστασοπούλου με τα χρόνια απέκτησε εμπειρία, κυρίως αντικαθιστώντας τα καλοκαίρια την Αννα Μπουσδούκου, και τα πήγε εξαιρετικά.

Εκλεισε (και) Ολλανδία
Συνεχίζει να εμπλουτίζει το αθλητικό της πρόγραμμα η Nova. Μετά την αγγλική Championship αλλά και το αγγλικό Λιγκ Καπ, προχώρησε στην απόκτηση των δικαιωμάτων, για φέτος, της ολλανδικής Eredivisie. Οι αγώνες που θα προβληθούν για την 3η αγωνιστική είναι, αμφότεροι αύριο Κυριακή 27/8, στις 13:30 το Φέγενορντ- Βίλεμ και στις 15:30 το Φένλο – Αγιαξ.

Πάλι καλά…
…που πέρασε και μία στους ομίλους! Θα ήταν καταστροφή για την Cosmote TV, που έχει αποκλειστικά το Europa League, να μην υπάρχει καμία ελληνική ομάδα. Από την εν λόγω συνδρομητική θα δούμε τα παιχνίδια της ΑΕΚ ενάντια σε Μίλαν, Αούστρια και Ριέκα (όπως ανέδειξε η κλήρωση).

Αλλαγές
Με την επάνοδο του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star, πιθανότητα με την Πόπη Τσαπανίδου στην παρουσίαση, αναμένεται να αλλάξει ώρα η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Σε νέα εκπομπή
Αποχαιρέτισε την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ η Μαριλένα Κατσίμη. Και έδωσε… ραντεβού τον Οκτώβριο με το «Ιστορικοί Περίπατοι», μια εκπομπή που μέσα από την έρευνα και την τεκμηρίωση θα συμβάλει στην προβολή και απομυθοποίηση δύσκολων και πολλές φορές ηθελημένα ξεχασμένων ιστορικών θεματικών και να προωθήσει τον δημόσιο διάλογο.

---
πηγή: εφημερίδα «Sportday» / media
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου