Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Τα ΜΜΕ δείχνουν, μετά από 8 χρόνια ύφεσης και λουκέτων μια πρωτοφανή ανωριμότητα, οπαδικού επιπέδου και δεν υπερασπίζονται το παραγόμενο προϊόν τους.

@ Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύτηκαν σημαντικές συνεντεύξεις. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε στον Real FM και το Βασίλη Σκουρή προσδιορίζοντας την πολιτική που θα ακολουθήσει.

@ Δεν θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια εν ενεργεία πρωθυπουργός να έχει μιλήσει στο ραδιόφωνο και ειδικά στην αρχή του Νέου Έτους.

@ Στο τέλος του 2017, δημοσιεύτηκε η συνέντευξη του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στην “Καθημερινή” και τον Παύλο Παπαδόπουλο.

@ Εδώ, υπήρξε το φαινόμενο της κλοπής της ύλης της εφημερίδας.

@ Στην περίπτωση της συνέντευξης της Μπέτυς Μπαζιάνα στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και στην Έφη Μαρίνου, ακούστηκαν απίθανες θεωρίες συνωμοσίας, από πρόσωπα που κάποτε είχαν υπεύθυνες θέσεις στον Τύπο.

@ Είναι αλήθεια πως η άποψη δεν κοστίζει, σε αντίθεση με τη δημοσιογραφική εργασία που θέλει κόπο και μόχθο.

@ Με το δρόμο που έχουν πάρει ορισμένοι στον Τύπο, υπονομεύοντας το όποιο κύρος του έχει απομείνει σε λίγο θα μείνουμε με τα “Μακελειά” και τις “Ελεύθερες Ώρες”.

@ Άρχισαν (ξανά) τα όργανα. Και οι αποκαλύψεις.

@ Ψυχάρης, Αθανασούλης και Μαρινόπουλος, κατά το “Documento” που κυκλοφορεί σήμερα, έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

@ Και οι επιχειρήσεις τους, χρεοκόπησαν στην Ελλάδα, ενώ τα λεφτά βρέθηκαν εκτός συνόρων.

@ Θυμάστε που ο Γ. Κουρής είχε στραφεί εναντίον των πρώην συνεταίρων του, για το Alter, με αυτές τις καταγγελίες.

@ Για να δούμε θα αρχίσουν να ανοίγουν τα στόματα;

@ Τελικά τα λεφτά δεν ήταν στα παπλώματα, αλλά στον Παράδεισο των εξωχώριων εταιρειών.

@ Και πρωτοσέλιδη επίθεση από το “΄Εθνος της Κυριακής” ιδιοκτησίας Σαββίδη, σε Γιάννη Αλαφούζο με επίκεντρο το ΣΚΑΪ, 5 μέρες πριν από την υποβολή των φακέλων για τις άδειες στο ΕΣΡ.

@ Στο Φάληρο οι αλλαγές, δεν τελείωσαν. Ένα μεγάλο όνομα στον τομέα του προγράμματος θα πάρει τον κατηφορικό δρόμο για να φτάσει στην Εθνάρχου Μακαρίου.

@ Οσμίζομαι πάντως ένταση στο Internet του ομίλου. Δεν είναι όμως της παρούσης, όπως και η (μικρή) γκρίνια για τις ειδήσεις.

@ Η Εύη Κουτσαυτάκη έχει επιστρέψει πάντως δυναμικά, αλλά σε ηπιότερους τόνους, σε σχέση με το παρελθόν.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου