Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σε αναζήτηση
νέου διευθυντή στο ΕΘΝΟΣ...

Στο ΕΘΝΟΣ δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά "χτενίζουν" την πιάτσα για νέο διευθυντή. Ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, ο Ιβάν Σαββίδης τον εμπιστεύεται αλλά τον θέλει για "δουλειές" στη Θεσσαλονίκη. Κάτι ψήνεται με το συγκρότημα της «Μακεδονίας».
---
Eκοψαν

την μοναδική αθλητική
εκπομπή στα "Παραπολιτικά FM"...
Τη στιγμή που οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι είναι εν αναμονή του Μουντιάλ της Ρωσίας, που ξεκινά εντός των ημερών, τα Παραπολιτικά 90.1 σταματούν την μοναδική αθλητική τους εκπομπή.
Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης και ο Γιώργος Νοικοκύρης αποχαιρέτησαν τους ακροατές τους αλλά και τους συνεργάτες τους, μέσα από ένα post του πρώτου στο facebook.
---
Κοινή επένδυση στα Σκόπια
των Κοντομηνά - Βαρδινογιάννη...

Η στρατηγική συνεργασία στις τηλεοπτικές επιχειρήσεις Βαρδινογιάννη – Κοντομηνά μάλλον είναι μόνο η αρχή! Και από κει που οι σχέσεις των δυο πλευρών ήταν επιφυλακτικές, η σύμπραξη STAR και ALPHA, φαίνεται ότι ανοίγει το δρόμο και για συνεργασίες σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε άρθρο του ο Θανάσης Μαυρίδης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος». Βεβαίως ο δημοσιογράφος επικαλείται το γεγονός για να στηρίξει την άποψη του ότι η επιχειρηματική ελίτ της χώρας στηρίζει ακόμη τον Αλέξη Τσίπρα… Ωστόσο η είδηση που αποκαλύπτει κάνει λόγο για «Κοινή επένδυση των ομίλων Κοντομηνά και Βαρδινογιάννη στα Σκόπια».
---
Αντιπρόεδρος

στον Απόλλωνα Σμύρνης
ο Κώστας Αρβανίτης

Θέση αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανέλαβε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, o οποίος εργάζεται στην ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως, “είναι διαφορετικό να είσαι Απολλωνιστής, αλλά και το στόχο η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα να γίνει μόδα”.
---
Δικογραφία για τα …μέλη
του ΕΣΡ, εξαιτίας του “Game of Love”!

Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κλήθηκαν από τον Πταισματοδίκη του 17ου Προανακριτικού Τμήματος Αθηνών να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί εις βάρος τους αυτεπαγγέλτως για «ενδεχόμενη διάπραξη του αδικήματος παραβ. Άρθρου 259ΠΚ από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και να εξετασθούν ανωμοτί».

Η κλήση παρεδόθη στα μέλη του Συμβουλίου κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης διάσκεψης για την μελέτη του υπομνήματος και λήψη απόφασης σχετικώς με την υπόθεση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 “Game of Love”.
---
“Χάθηκε” η υπηρεσία
ειδικής διαχείρισης ΕΡΤ

Εξαφανίστηκαν στις δαιδαλώδεις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών τα ίχνη της υπηρεσίας ειδικής διαχείρισης της περιουσίας της ΕΡΤ ΑΕ, που οδηγήθηκε σε λύση και εκκαθάριση με το λουκέτο του 2013. Υπάρχει ένας εξωτερικός συνεργάτης που λειτουργεί αντί του «ειδικού εκκαθαριστή» με σύμβαση εργασίας. Το μεγαλύτερο θέμα που έχει μείνει προς εκκαθάριση, αλλά δεν κινείται διόλου, είναι η πληρωμή των υπερωριών, των νυχτερινών κ.λπ. του προσωπικού της πρώην ΕΡΤ τη διετία πριν από το λουκέτο. Η τελευταία απόφαση αφορά την πληρωμή στην ΕΕΤΤ 33.900 ευρώ για τέλη χρήσης συχνοτήτων της ΝΕΡΙΤ τη διετία 2013-2015.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο: