Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Παραπολιτικά 90.1 - τα χρωστούμενα καθορίζουν τις κινήσεις του

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τα Παραπολιτικά 90.1 πάνε ΔΟΜ;


Πατέντες αναζητούν στο ραδιοσταθμό του Γιάννη Κουρτάκη προκειμένου να μειώσουν το μισθολογικό κόστος και να περιορίσουν τα χρωστούμενα.

του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ετσι, με τη νέα σεζόν, υπάρχει η σκέψη κάποια από τα υψηλά μισθολόγια του σταθμού να μεταφερθούν στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, δημοσιογράφων περισσότερο, ανθρώπων δηλαδή που μπορούν να βρίσκονται και στα δύο μαγαζιά. Είναι ένας τρόπος, θεωρούν, να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη μισθοδοσία.

Το σενάριο να μεταβιβάσει ο Γιάννης Κουρτάκης τα Παραπολιτικά 90.1 στην Alter Ego ακούγεται πολύ τραβηγμένο πάντως.


Σε γενικές γραμμές ο σταθμός διέγραψε θετική τροχιά φέτος, σταθεροποιήθηκε, σταμάτησε και τις συνεχείς αλλαγές στο πρόγραμμά του που κατά το παρελθόν τα έκαναν όλα άνω κάτω. Καθιερώθηκε ως ο τρίτος πόλος στην ενημέρωση και σε γενικές γραμμές αποτελεί ένα καλό ραδιόφωνο. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται τις μία-δύο εκείνες κινήσεις (προσθήκες) ώστε να ανέβει ένα σκαλοπάτι ακόμα. Και να ξεπεράσει το 5 με 6%. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι και δύσκολο όμως. Θα τις κάνει (τις κινήσεις) άραγε;

Θα παρουσιάζει άγριο ενδιαφέρον η επόμενη σεζόν. Μην ξεχνάτε πως (θα) είμαστε και σε προεκλογική περίοδο. Και, όπως φαίνεται, θα μπει κι ένα ακόμα -καινούργιο- ενημερωτικό ραδιόφωνο στον ανταγωνισμό.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου