Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ο Σάτυρος των media γράφει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Της σφραγίστηκαν επιταγές

Συνέχεια της χθεσινής αποκάλυψης του "Σάτυρου".
Την Παρασκευή σφραγίστηκαν δύο επιταγές της μιντιακής εταιρείας της οποίας αποκαλύψαμε χθες ότι της μπλοκαρίστηκαν οι λογαριασμοί. Το σφράγισμα έγινε από το ίδιο νομικό πρόσωπο. Η μια αφορά ποσό λίγο πάνω από τις 100 χιλιάδες ευρώ και η δεύτερη γύρω στα 45 χιλιάρικα.
Μαύρα χάλια για τον κύριο με το βαρύ όνομα.
---
Φιλμ... σιδηρόδρομος


Ταινίες που ξεκινούν στις 10 και τελειώνουν στις 12:30 και στη 1:00.
Ταινίες που κουράζουν τους τηλεθεατές του Star και του Epsilon. Ας το έχουν αυτό υπόψη τους οι διευθύνσεις των δύο καναλιών. Αντιλαμβάνεται ο μέσος τηλεθεατής την ανάγκη των καναλιών να προβάλουν πολλές διαφημίσεις. Ξέρει ότι από αυτές επιβιώνουν. Αλλά, η κατανόηση του έχει όρια. Όταν του σπάνε τα νεύρα γιατί πρέπει να ξενυχτήσει για να απολαύσει μια ταινία που άρχισε στις 10, τότε Star και Epsilon τον χάνουν. Και χάνοντας τον τηλεθεατή, χάνουν και την διαφήμιση.
Και τον χάνουν, γιατί ο τηλεθεατής νιώθει ότι τα κανάλια δεν τον σέβονται.
---
Απώλεια για το Star

Μάλλον, ευνοημένη θα βγει η Πόπη Τσαπανίδου.
Από την εξέλιξη της αποχώρησης της από το κανάλι. Στο Star δεν την αξιοποίησαν -ειδικά πέρυσι- όσο έπρεπε. Είχαν άλλες επιλογές. Την Παρασκευή ήταν το τελευταίο δελτίο ειδήσεων για τη δημοσιογράφο στο Star που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με την φράση που χρησιμοποιεί παντού: «Και να μην ξεχάσετε ποτέ ότι, στο τέλος, πάντα το καλό νικάει».
Οι φήμες για Epsilon και Ant1 δίνουν και παίρνουν.
---
«Ήταν πιο πολύ το ξύπνημα του ανθρώπου»

Ο "Σάτυρος" είναι σίγουρος.
Βιβλιοκριτικός δεν είναι. Αλλά αφού το «Ήταν πιο πολύ το ξύπνημα του ανθρώπου» το επιμελήθηκε ο εξαίρετος συνάδελφος και φίλος της FMVoice, Μωϋσής Λίτσης, αυτό του αρκεί για να αισθάνεται σίγουρος ότι για το βιβλίο αυτό ο αναγνώστης δεν θα σπαταλήσει ούτε τον χρόνο του, ούτε τα χρήματα του.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί προσωπική μαρτυρία του Ελληνοεβραίου Σαμουήλ Μιζάν από το Αντάρτικο και την Κατοχή: «Η εθνική αντίσταση δεν ήταν απλώς μια λέξη, ούτε μία αναγκαιότητα του κόσμου. Ήταν πιο πολύ το ξύπνημα του ανθρώπου...».
Το βιβλίο παρουσιάζεται από τις εκδόσεις Διεθνές Βήμα.
---
Κύριε Γιαννακίδη, γράφεις μπούρδες


Ή να το θέσω διαφορετικά στον αρθρογράφο του Protagon.
Εσύ και οι όμοιοι σου είστε υποκριτές. Ο Κοτσακάς, ο Σπίρτζης και ο Κουρουμπλής είναι αισχροί, άθλιοι και πουλημένοι επειδή διαφώνησαν με την πορεία του ΠΑΣOΚ του Σημίτη και του διαδόχου του και στράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως, η Ντέπυ και η κάθε Ντέπυ (που έκανε καριέρα καταχεριάζοντας επί δεκαετίες το σύστημα) είναι "μια Μαρία Μαγδαληνή που αμάρτησε". Αλλά, την συγχωρούμε γιατί μετανόησε "με το χέρι στο στήθος".
Έτσι δεν ξαναγίνεται ΠΑΣOΚ το ΠΑΣΟΚ. Ούτε χάνει τις εκλογές ο Αλέξης.
---
Στο... αρχείο

Χα, χα, χα.
Εδώ ταιριάζει γάντι αυτό που λέει ο λαός μας για τους πολιτικούς: "Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει". Αφού έβαλαν στο αρχείο την offshore της Μαρέβα και του κυρίου της, τώρα αρχειοθέτησαν την offshore του Άδωνη Γεωργιάδη. Ομόφωνα κουκούλωσαν την υπόθεση Μητσοτάκη, ομόφωνα συγκάλυψαν το σκάνδαλο Γεωργιάδη. Η απαγόρευση στους πολιτικούς να έχουν offshore ισχύει τελικά μόνο στα χαρτιά.
Νέος θρίαμβος της... ελπίδας. Αφού παραγράφηκε η Λίστα Λαγκάρντ και την γλύτωσαν τα λαμόγια του "παλιού συστήματος", πλέον δικαιούνται οι Γεωργιάδηδες να έχουν offshore.
Οι... αυστηροί νόμοι ισχύουν μόνο για τους πληβείους.

---
fmvoice
---
*

3 σχόλια:

  1. Εδώ έγινε ΠτΔ ο άνθρωπος που συνέδραμε τα μέγιστα για να φτάσει το Δημόσιο χρέος στο μέγιστο ύψος. Τις offshore της Μαρέβας, του Κυριάκου και του Αδώνεως δεν θα κουκούλωναν οι νεκροθάφτες του συστήματος; Αλλωστε, γι αυτό υπάρχουν οι πληβείοι. Για να πληρώνουν το λογαριασμό για το φαγοπότι των πατρίκιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής για τον Αδωνι: Η υπόθεση αρχειοθετήθηκε γιατί εμπίπτει στις περιπτώσεις κατά τις οποίες «η δήλωση δεν θεωρείται ανακριβής ή ελλιπής σε περίπτωση επουσιώδους ανακρίβειας».
    Νέα ήθη ρε από το Ναό της Δημοκρατίας. Τί έκανε ο άνθρωπος ρε, "ξέχασε" να δηλώσει την offshore και πήγατε να τον βγάλετε οφσάιντ. Η Βουλή όμως έχει VAR και είδε το θέμα απ' όλες τις γωνιές και του είπε, του κυρίου, ότι μπορεί να συνεχίσει το έργο του... "Περίπτωση επουσιώδους ανακρίβειας" λέγεται και όχι "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει". Οπισθοδρομικοί. Γραφικοί. Πότε θα δείτε τα πράγματα από τη "σωστή" γωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ!

    Κάλχας

    ΑπάντησηΔιαγραφή