Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πού χάθηκε το πόρισμα
για τα δάνεια στα media;

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή στην κοινή ερώτηση 14 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Ένωσης Κεντρώων και του Ν. Νικολόπουλου για το πού βρίσκονται οι έρευνες για τυχόν ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από το πόρισμα για «τη δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων και των ιδιοκτητριών εταιρειών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».
Το πόρισμα είχε παραδοθεί τον Απρίλιο του 2016 στον πρόεδρο της Βουλής και είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία. Δύο χρόνια μετά, το ζήτημα ανακινείται και, σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της κυβέρνησης κάνουν λόγο για θεαματικές κινήσεις. Η απάντηση του Στ. Κοντονή θα ρίξει φως στο μυστήριο…
---
Εξαφανίστηκε ο «Θρύλος FM»
μετά την επίθεση Καραπαπά

Δεν μιλάμε λοιπόν απλώς για την αφαίρεση του «Θρύλος» από τη συχνότητα, αλλά για την... εξαφάνισήτου από το διαδίκτυο γενικά. Στη συχνότητα το RDS του αναφέρει μόνο το «943» σκέτο, με το προηγούμενο όνομα να έχει σβηστεί, ως «Θρύλος FM» έχει κατέβει από όλα τα portal με ραδιοφωνικά live stream, ενώ όλα τα domain names που κατοχύρωσε και είχαν το όνομα thrilos ή thrylos πλέον είναι ανενεργά. Αντιθέτως ενεργοποιήθηκε ένα άλλο site για τον σταθμό, το 943.gr. Ο ραδιοσταθμός θα είναι αθλητικός και σε επικοινωνία που είχαμε χθες με τους υπεύθυνους, θα είναι σύντομα on air και θα απασχολεί και αρκετά άτομα. Καλό αυτό.
---
Media: Πολύ μαύρο χρήμα κυκλοφορεί

Ξαφνικά τα χειμαζόμενα ταμεία των media παίρνουν βαθιά ανάσα.
Κάτι ο εμφύλιος στο ένα γκρουπ, κάτι η φούσκα που έσκασε άλλη στο άλλο, να και οι γείτονες των βορείων προαστίων με τα τεράστια προβλήματα των ομίλων τους, και έτσι έπεσε ξαφνικά πολύ μαύρο χρήμα στα media. Για συνεντεύξεις, για publi, για αρθρογραφία, για σχολιάκια και καρφάκια.
Θα βγάλουν το καλοκαίρι έτσι κάποιοι.
---
«Bάζουμε τελεία και .ελ-ληνικά»

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι από σήμερα (11:00) ξεκινάει η λειτουργία του Μητρώου Ονομάτων Χώρου (domain names) με κατάληξη .ελ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία καταχώρησης domain names με κατάληξη .ελ είναι διαθέσιμες σε αυτήν την ιστοσελίδα.
---
Μαλέλης: Θα συνεχίσω
να εργάζομαι γιατί δεν έχω άλλους πόρους

Σε επικοινωνία με το Enimerosi24 o Σταμάτης Μαλέλης διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από καμία δουλειά την οποία έχει αναλάβει, γιατί απλούστατα δεν έχει άλλους πόρους για να συντηρηθεί. Το στέλεχος της τηλεόρασης θα συνεχίσει να εργάζεται, παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα στο Κίνημα Αλλαγής.
---
«Καραγκιόζηδες»
αποκάλεσε ο Γεωργίου
τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ

Έντονα επιθετικός και επικριτικός με τους συναδέλφους του δημοσιογράφους της ΕΡΤ που παρουσιάζουν την εκπομπή για το Μουντιάλ ήταν ο Γιώργος Γεωργίου του «REAL FM»… Αφού τους αποκάλεσε «Καραγκιόζηδες»!
Ο λόγος που ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλεσε κατά αυτόν τον τρόπο τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ ήταν επειδή σχολίασαν θετικά τις επιδόσεις της εθνικής Αγγλίας.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου