Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σε διαδικασία... απόσυρσης
η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη

Σε διαδικασία... απόσυρσης βρίσκεται η Μαρία Σπυράκη. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν κάποιοι από τους ενοίκους της Πειραiώς. Η εκλεκτή του προέδρου της ΝΔ δεν το βάζει κάτω όμως και δίνει μάχη για να παραμείνει στη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου...
---
(Αυτή) η ΕΣΗΕΑ τέλος

Σε άδεια αίθουσα! Μεταξύ συγγενών και φίλων των κομματικών παρατάξεων πραγματοποιήθηκε η φετινή γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ. Το πολύ 150 στην διαδικασία. Το πολύ.

Δεν φάνηκε να ενοχλείται κανείς από την διοίκηση του Σωματείου. Μην σας πως ότι πρέπει να ανακουφίστηκαν κιόλας. Διότι αν "άνοιγε" η διαδικασία, δεν θα γλύτωναν το κράξιμο από τον δημοσιογραφικό κόσμο οι συνδικαλιστάρες της Ένωσης. Το "έκλεισαν" το μαγαζί και δεν ντρέπονται.
---
Φουρθιώτης για... δήμαρχος!

«Θέλω να σας πω και κάτι για να ξέρετε, θα κατέβω υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Θα πούμε τα υπόλοιπα μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα… Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου». Αυτά είπε ο Μένιος Φουρθιώτης στον «αέρα» της εκπομπής του στο Epsilon...
---
Τι ελέγχει ο "τίγρης";

Πολλά τελευταία (ελληνικά) δημοσιεύματα έχουν δημιουργήσει σύγχυση, σχετικά με το ρόλο του Δημήτρη Μελισσανίδη στην Aegean Marine Petroleum. Έγραψαν αρκετοί ότι ο "τίγρης" της ελληνικής επιχειρηματικής και ποδοσφαιρικής ζωής εξακολουθεί να ελέγχει την εισηγμένη στην Νέα Υόρκη εταιρεία που ο ίδιος ίδρυσε, παρότι δεν κατέχει πια μετοχές της, μέσω μιας σύμβασης παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών από δική του εταιρεία στην Aegean Marine Petroleum.

Εδώ χρειάζεται μια σημαντική διευκρίνιση: η σύμβαση αυτή υπήρχε, πράγματι, αλλά η νέα διοίκηση της Aegean Marine πρόσφατα την έλυσε, όπως σημειώνεται και σε τελευταίο δημοσίευμα των “Financial Times”. Συνεπώς, έλεγχος Μελισσανίδη στην Aegean Marine, άμεσος ή έμμεσος, έχει πάψει να υπάρχει.
---
Τα υπόγεια της Συγγρού
και το αριστερό εξτρέμ του Μαρινάκη

«Άλλη μια δημοσκόπηση από τα… υπόγεια του Μαξίμου». Ετσι χαρακτηρίζει ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, επικεφαλής των ηλεκτρονικών μέσων του Βαγγέλη Μαρινάκη το γκάλοπ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Documento και δείχνει τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ να έχει κλείσει στο 4,6%. Απάντησε ο Βαξεβάνης για τις κατασκευές στα υπόγεια της... Συγγρού και η υπογειολογία καλά κρατεί...
---
Σαρώνει τις παράνομες
ιστοσελίδες η ΕΕΕΠ στο Μουντιάλ

Mε αμείωτους ρυθμούς και νέες πιο αποτελεσματικές και άμεσες διαδικασίες με αφορμή τη διεξαγωγή του Παγκόσμιου Κυπέλλου συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ε.Ε.Ε.Π για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό παράνομων ιστοσελίδων τυχερών παιχνιδιών. Μέσα σε διάστημα μόλις 15 ημερών προστέθηκαν 1.661 επιπλέον παράνομες ιστοσελίδες. Η 24η έκδοση της “Black List” της Αρχής περιλαμβάνει πλέον 2.708 παράνομες ιστοσελίδες, ενώ από τα τέλη Μαρτίου έχει σημειωθεί αύξηση 160% του συνολικού αριθμού.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου