Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Ο Σταμάτης Μαλέλης δημιούργησε παράξενους συνειρμούς...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Γιατί η Φώφη δεν περίμενε να παραιτηθεί
ο Μαλέλης από Μαρινάκη και Αλαφούζο;


… και μετά να τον τοποθετήσει γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ αποφεύγοντας τους παράξενους συνειρμούς

Ερωτήματα εγείρει η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να διορίσει τον Σταμάτη Μαλέλη γραμματέα του τομέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής… Κι αυτό διότι το γνωστό στέλεχος της τηλεόρασης εργάζεται στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη έχοντας την ευθύνη για τη δημιουργία του WebTV, ενώ παράλληλα παραμένει σύμβουλος ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ!

Είναι προφανές ότι υπάρχει ασυμβίβαστο με τις θέσεις που διατηρεί το στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα… Αλλά ταυτόχρονα προκαλεί και απορία, γιατί η ανακοίνωση της Προέδρου του κόμματος δεν συνοδεύτηκε αμέσως από ανακοίνωση του Σταμάτη Μαλέλη που να δηλώνει την πρόθεση του να παραιτηθεί, τόσο από την εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και από τον ΣΚΑΪ.

Το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξει κάποια αντίδραση τις επόμενες ώρες… Διότι κάθε λεπτό που περνάει δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις και προκαλεί περίεργους συνειρμούς!

Πάντως για την ιστορία να σημειωθεί ότι ήταν θέμα χρόνου να εγκαταλείψει ο Σταμάτης Μαλέλης το project που του είχε αναθέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεδομένου ότι υπήρχαν εσωτερικές συγκρούσεις και είχε αμφισβητηθεί από τους υπόλοιπους συνεργάτες του ίδιου project. Το ερώτημα όμως παραμένει γιατί δεν φρόντισαν στη Χαριλάου Τρικούπη να γίνουν όλα πιο τυπικά; Δηλαδή πρώτα να παραιτηθεί και μετά να ανακοινωθεί;

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου