Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

... θέλουν τη ΔΤ όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΠΟΣΠΕΡΤ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


Ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΡΤ 


Οι επαναλαμβανόμενες ομολογίες - απολογίες του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης κ. Παντελή Καψή για τις επίμαχες αδιαφανείς διαδικασίες πρόσληψης στον δήθεν δημόσιο μεταβατικό φορέα φανερώνουν το μέγεθος της αναξιοπιστίας της κατ΄ ευφημισμόν αντικειμενικής αξιολόγησης, αλλά και της σύγχυσης στην οποία έχουν περιέλθει ο ίδιος, οι συγκυβερνώντες και οι μυστικοσύμβουλοί τους, μετά τις αποκαλύψεις και τα επικριτικά σχόλια των μέσων ενημέρωσης.

Τα «μαγειρέματα», τα «βολέματα» ημετέρων, οι «διαβεβαιώσεις» του τύπου «μην ανησυχείς θα ξαναδούμε την περίπτωσή σου» σε διαμαρτυρίες για αποκλεισμούς από τη λίστα, αλλά και οι εκβιασμοί που άσκησαν και ασκούν, δεν μπορούν να κρυφτούν. Δεν μπορεί να μείνει κρυφό ότι στελέχη της ΔΤ τηλεφωνούν σε συναδέλφους, που δεν έχουν καν υποβάλλει αίτηση, ή δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των 577 και τους πιέζουν να ξεκινήσουν να εργάζονται χωρίς σύμβαση.

Ο ελληνικός λαός θα μάθει όλη την αλήθεια.

Ο κ. Καψής, ο κ. Στουρνάρας, ο κ. Κεδίκογλου, ο κ. Μάναλης, οι εταίροι της δικομματικής κυβέρνησης και όσοι συνοδοιπορούν με αυτούς, όσο είναι ακόμη σχετικά νωρίς, να εγκαταλείψουν τις μεθοδεύσεις που μόνο στόχο έχουν τη συγκάλυψη των πραγματικών τους προθέσεων για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δηλαδή τη μετατροπή της σε όργανο προπαγάνδας.

Εκείνοι που αποφάσισαν το αντιδημοκρατικό και αυταρχικό μαύρο της 11ης Ιουνίου δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν διαφάνεια και αξιοκρατία και το αποδεικνύουν καθημερινά.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, που εδώ και περισσότερο από δύο μήνες δίνουν τη μάχη της αξιοπρέπειας και της τήρησης των επιταγών του Συντάγματος, επαναλαμβάνουν, για άλλη μια φορά, την εμμονή τους στις αρχές της Δημοκρατίας, της Ελευθεροτυπίας και του σεβασμού των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου