Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

... Κουρής και Γενική Συνέλευση μαϊμού ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ALTER: Διάβαζαν ονόματα και έδιωχναν
όσους χάλαγαν την μοιρασιά στη... «Γενική Συνέλευση»
με την ψηφοφορία «γιαλαντζί»


Οι άνθρωποι του Κουρή
έκαναν "γενική συνέλευση"...
.

Ο εκπρόσωπος των τεχνικών και επικεφαλής της ομάδας Περιφρούρησης Θ. Χορτάτος ανακοίνωσε και στη συνέχεια έδιωξε από την... "Γενική" συνέλευση της περασμένης Τετάρτης, 170 και πλέον συναδέλφους του, οι οποίοι έχουν αιτηθεί την πτώχευση του ALTER και μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική του συμφωνία με τον Γιώργο Κουρή! Πρωτόγνωρες σκηνές. Στη "Γενική Συνέλευση" περίπου 140 εργαζομένων που απέκλεισαν 170 και πλέον συναδέλφους τους. Οι οποίοι μάλιστα καλούν... έως την Παρασκεύη 2 Αυγούστου (και εν μέσω καλοκαιριού και διακοπών) τον κύριο όγκο των εργαζομένων του ALTER, να υπογράψει... για να νομιμοποιήσει την απόφαση που βγήκε από μερίδα διοικητικών και τεχνικών κυρίως της Ομάδας Περιφρούρησης. Οι οποίοι φέρονται να τα "βρήκαν" με την πλευρά Κουρή, ύστερα από διαπραγματεύσεις με κάποιους εκ των υψηλόβαθμων συνδικαλιστών, ενώ αποφάσισαν την πλήρη εξόφληση τους(;) σε ινκόγκνιτο ψηφοφορία που ακολούθησε της "Γενικής Συνέλευσής".

Αφού ανακοίνωσαν 170 ονόματα εργαζομένων που διαφωνούν με την παραπάνω συμφωνία, στη συνέχεια τους απέκλεισαν και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν (!)... προκειμένου , να μοιράσουν το... virtual χρήμα του Κουρή, κρατώντας πάντα για αυτούς... τη "μερίδα του Λέοντος".

Παρωδία Γενικής Συνέλευσης και "γιαλαντζί" ψηφοφορία

Ο εκπρόσωπος των τεχνικών Θ. Χορτάτος, έβαλε ταφόπλακα στον "δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ALTER" αμαυρώνοντας τον και προχώρησε σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του συνδικαλισμού στα ΜΜΕ, κίνηση: διάβασε 170 ονόματα εργαζομένων από τους οποίους ζήτησε να αποχωρήσουν όσοι απ' αυτούς... παρευρίσκονται στο χώρο. Γιατί όπως είπε, αν σε εκπροσωπεί το σωματείο σου πρέπει να κατέβεις με την πρόταση του. Να σημειωθεί ότι απών από την όλη διαδικασία ήταν ακόμα και ο εκπρόσωπος των διοικητικών (ΕΠΗΕΑ) Λευτέρης Καρπαθάκης...

Στην συνέχεια ο Χορτάτος διάβασε τις 11 από τις 12 παραγράφους(;) της συμφωνίας και ζήτησε να ψηφίσουν δια βοής ποιοι συμφωνούν. Από τους περίπου 140-150 παρευρισκόμενους της αρεσκείας του (από την ομάδας Περιφρούρησης, αλλά και από εργαζόμενους του ALTER, που στο μεταξύ... έχουν απορροφηθεί στο Kontra και στα άλλα μέσα της οικογένειας Κουρή), μόλις ένας ψήφισε ΟΧΙ, ενώ είχαμε 3 "ΛΕΥΚΑ".

Κάπου εκεί ο εκπρόσωπος των τεχνικών ξέσπασε σε ένα προσωπικό κρεσέντο υπεραγωνιστικότητας για τα 2 χρόνια που θυσίασε παραμένοντας εντός καναλιού στην περιφρούρηση και ότι "αυτός προσωπικά θα έπρεπε να πάρει τα περισσότερα από όλους".

Στη συνέχεια ακολούθησαν προτάσεις για τον τρόπο... αποπληρωμής των ψηφισάντων που αποφάσισαν με 77 ψήφους, να μοιραστούν από τα περίφημα... 2 εκατομμύρια που θα προσφέρει ο Κουρής για την επαναλειτουργία του ALTER να εξοφληθούν πλήρως ακόμα και για τις μέρες που το κανάλι ήταν κλειστό λόγω επίσχεσης. Να σημειωθεί ότι σχετικά με τα 2 εκατομμύρια, όπως έχει διευκρινίσει και ο ίδιος ο Κουρής, δεν έχει ακόμα στη διάθεση του, αλλά...θα βρει μέσω δανείου !

Μετά το πέρας της "ψηφοφορίας" ζήτησαν από τους παρευρισκόμενους να δηλώσουν το όνομα τους σε νέα λίστα σχετικά με το ποιοι θέλουν να αποχωρήσουν και ποιοι να παραμείνουν στο ALTER. Η λίστα αυτή θα περιφέρεται μέχρι τις 2 Αυγούστου (τα μεσάνυχτα) όπως ενημερώθηκαν πάλι επιλεκτικά κάποιοι από τους εργαζόμενους, μέσω email ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν...

Αυτά τα τραγικά συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση και έβαλαν ταφόπλακα στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ALTER... με μερίδα εργαζομένων να συντάσσεται ανοικτά με τον Κουρή, για την επαναλειτουργία του σταθμού... χωρίς να υπάρχει σχετική δέσμευση για το που και πως ο Κεφαλλονίτης θα εξασφαλίσει λεφτά, για να πληρώσει, έστω και μόνο όσους... υπερψήφισαν την πρότασή του....
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου