Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

... επειγόντως ο Ψυχάρης στην Αθήνα ...

*
zoornalistas
***
*

Τι κρύβει
η εσπευσμένη επιστροφή
Ψυχάρη (με ελικόπτερο) στην Αθήνα


Σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον ΔΟΛ.

Οι ψίθυροι στους διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου δυναμώνουν καθώς οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει. Η εξόφληση του Ιουλίου δεν έχει ακόμη καταβληθεί και όπως έχει γνωστοποιηθεί μέσω των ανακοινώσεων του... WC, οι εργαζόμενοι θα την λάβουν περί τα τέλη του μήνα (23 Αυγούστου). Από κει και πέρα πληθαίνουν οι διαρροές ότι η επόμενη πληρωμή στον ΔΟΛ θα γίνει Οκτώβριο και βάλε!

Την ίδια ώρα το αφεντικό του συγκροτήματος, ο Σταύρος Ψυχάρης διέκοψε τις διακοπές του στο Πόρτο Χέλι και επέστρεψε εσπευσμένα με ελικόπτερο(!) στην έδρα του, προκειμένου «να διευθετήσει κάποιες επείγουσες εκκρεμότητες». Mάλιστα συγκάλεσε σύσκεψη με τους διευθυντές Μεμή και Καρακούση στην οποία παρέστησαν οι Πεφάνης και Μάνος.

Οι εργαζόμενοι κάθονται στα καρφιά αν και τα διευθυντικά στελέχη διαρρέουν σενάρια για συμφωνία με επενδυτή, η οποία συνδέεται με την έξοδο του ΔΟΛ από το ΧΑΑ και αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές φθινοπώρου. Η είσοδος βέβαια επενδυτή στον ΔΟΛ προϋποθέτει «περιστολή» σε δραστηριότητες, προσωπικό και μισθούς...
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου