Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

... ΕΡΤ - "λαγός", της ΝΕΡΙΤ, τη φτέρη κούναγε ...

*
Ντίνα Καραμάνου
(newpost.gr)
***
*

Καταγγελία πρώην εργαζόμενης
για ξυλοδαρμό από τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ
και αγριότητες μελών της "Ομάδας Περιφρούρησης"


Σύμφωνα με καταγγελία της πρώην εργαζόμενης της ΕΡΤ Μαρίας Αλεβίζου ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, χειροδίκησε σε βάρος της, ενώ μέλη της "Ομάδας Περιφρούρησης" επιχείρησαν να την λιντσάρουν...

Μιλώντας στο newpost η προϊσταμένη του γραφείου προσωπικού της ΕΡΤ Μαρία Αλεβίζου, καταγγέλλει ότι εργαζόμενοι της περιφρούρησης την κυνήγησαν έως την έξοδο του Ραδιομεγάρου προσπαθώντας να της αποσπάσουν την τσάντα της, ενώ της έκαναν και σωματικό έλεγχο προκειμένου να ελέγξουν αν έχει πάρει έγγραφα από το γραφείο της, ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης - πάντα σύμφωνα με την καταγγελία - ασκώντας σωματική βία και χαστουκίζοντάς την προσπάθησε να της πάρει το κλειδί του γραφείου της.

«Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, ανέβηκα στο ραδιομέγαρο και πήγα στο γραφείο μου. Ήρθε κάποιος συνάδελφος, μου είπε ότι τον έστειλε ο Καλφαγιάννης και μου ζήτησε να παραδώσω τα κλειδιά του γραφείου μου γιατί έχουν την πληροφόρηση ότι δίνω έγγραφα στους συναδέλφους που θέλουν να κάνουν αίτηση για τη Δημόσια Τηλεόραση. Αρνήθηκα και εκείνος αποχώρησε λέγοντάς μου ότι θα ενημερώσει τον κ. Καλφαγιάννη».

Το επεισόδιο δεν έληξε εκεί. Σύμφωνα, πάντα, με την καταγγελία της Μαρίας Αλεβίζου, στην έξοδο «εμφανίστηκε ο κ. Καλφαγιάννης φωνάζοντας, βρίζοντας χυδαία, μου ζήτησε να ανοίξω την τσάντα και όταν αρνήθηκα άρχισε να με τραβάει με το δερμάτινο λουρί της που είχα περασμένο στον ώμο μου. Παραλίγο να με πνίξει. Πίσω του όλοι φώναζαν και απειλούσαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία. Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ με τραβούσε από τα μαλλιά, με έσπρωχνε πάνω στις βιτρίνες που υπάρχουν στην είσοδο και με χαστούκισε. Βρήκα καταφύγιο στην τουαλέτα».

Όπως λέει η Μαρία Αλεβίζου, κάποια άτομα την ακολούθησαν στις τουαλέτες και μόνο όταν εκείνη δέχτηκε να της γίνει σωματικός έλεγχος και έλεγχος της τσάντας από γυναίκα πρώην εργαζόμενη, την άφησαν να αποχωρήσει.

«Και πάλι όμως, στο προαύλιο με πρόλαβε ο κ. Καλφαγιάννης, ο οποίος με τράβηξε από τα μαλλιά και βάζοντας τον αγκώνα του στο πίσω μέρος του λαιμού μου, απαίτησε και πάλι να του παραδώσω το κλειδί. Τότε κάποιος από το πλήθος του φώναξε: “Επιτέλους, άστην να φύγει και άλλαξε τις κλειδαριές”» και τότε με άφησε.

Η Μαρία Αλεβίζου λέει στο newpost ότι δεν απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη καθώς δεν έχει μάρτυρες για το περιστατικό.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, μιλώντας στο newpost, αρνείται ότι προπηλάκισε τη Μαρία Αλεβίζου, λέγοντας πως: «αρνήθηκε να μας δώσει τα κλειδιά και έφυγε. Αν την είχα χτυπήσει, θα της είχα πάρει και τα κλειδιά».

«Πράγματι, εγώ έλειπα. Με πήραν τηλέφωνο οι συνάδελφοι και πήγα και τη βρήκα στα σκαλιά την ώρα που έφευγε. Της είπα “γιατί δίνεις πρωτότυπα χαρτιά από τους φακέλους; Απαγορεύεται να δίνεις επίσημα έγγραφα. Πρέπει να παραδώσεις τα κλειδιά του γραφείου σου”. Εκείνη απάντησε: “δεν δίνω τίποτα” και έφυγε. Το επεισόδιο έληξε εκεί. Ούτε χαστούκια, ούτε προπηλακισμοί. Κανέναν δεν έχουμε προπηλακίσει στο Ραδιομέγαρο. Εμείς έχουμε την ευθύνη του κτιρίου και το περιφρουρούμε χωρίς να εμποδίζουμε κανέναν να μπει ή να βγει. Άλλος διευθυντής, ο οποίος μάλιστα προσελήφθη στη Δ.Τ , ήρθε, πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα και έφυγε. Έχει κανένα χαρτί από εισαγγελέα ή ιατροδικαστή για ξυλοδαρμό η κυρία Αλεβίζου»;
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου