Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

... επιτραπέζια αντισφαίριση - τουρνουά εργαζομένων στα ΜΜΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στην τελική ευθεία
για τα τουρνουά εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.
στην επιτραπέζια αντισφαίριση


Μπαίνει ο Ιούνιος κι εντείνεται η προετοιμασία για τα δύο ατομικά τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που έχει προκηρύξει η ελληνική ομοσπονδία του αθλήματος σε συνεργασία πάντα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Η καινοτομία φέτος είναι ότι πρόκειται να διεξαχθεί τέτοιο event και στη Θεσσαλονίκη για τα Μ.Μ.Ε. της Βόρειας Ελλάδας! Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο ΠΣΑΤ, που συνεργάζονται αρμονικά για τον θεσμό από το 2011, συναποφάσισαν να γίνει το νέο πρωτάθλημα το Σάββατο 11 Ιουνίου στην ομοσπονδιακή αίθουσα του κλιμακίου επιλέκτων αθλητών στη Δ.Ε.Θ. Το καθιερωμένο τουρνουά στην Αθήνα θα διεξαχθεί μία εβδομάδα μετά, το Σάββατο 18 Ιουνίου, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα είναι το 6ο στη σειρά!

(...) Θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής και ότι δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα έχουν γενικά οι απασχολούμενοι με κάθε μορφή εργασίας στον χώρο των μέσων ενημέρωσης (δημοσιογράφοι, διοικητικοί, τεχνικοί, παραγωγοί, τυπογράφοι κ.τ.λ.), καθώς φυσικά οι συνταξιούχοι, αλλά και οι άνεργοι, που διατηρούν την ιδιότητά τους στον χώρο. Οι αγώνες είναι πανελλήνιας εμβέλειας, συνεπώς και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί κάθε ενδιαφερόμενος απ’ οποιοδήποτε μέρος της χώρας κι αν προέρχεται.

H προκήρυξη για το πρωτάθλημα της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στη διεύθυνση http://httf.gr/images/anak_mme_16thes.pdf κι εκείνη για το πρωτάθλημα της Αττικής στη διεύθυνση http://httf.gr/images/anak_mme_ath16.pdf. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη.

---
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου