Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

... ο Σάτυρος γράφει - 12/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

(Παρά)σφραγίστηκαν επιταγές

Δεν αποκαλύπτω το όνομα του μέσου ενημέρωσης.

Για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αν και η πηγή μου είναι εξαιρετική. Από την στιγμή που πέσαμε, όμως, στον... τηλεφωνητή της εταιρείας και δεν βρήκαμε κανέναν εκπρόσωπο του μέσου να μιλήσουμε, αποφεύγω μέχρι την Δευτέρα να το γράψω. Θα αποκαλύψουμε και πόσες επιταγές σφραγίστηκαν.

Δεν είναι μόνο ο ΔΟΛ προβληματικός...
---
Απλή απορία

Με αφορμή τα παραπάνω.

Ο "Σάτυρος" σκέφτεται φωνακτά το εξής. Τα συνδικαλιστικά σωματεία μας που αγωνίζονται, ορθότατα, για να μην κλείσει ο ΔΟΛ ζητούν από το πολιτικό σύστημα να μην επιτρέψουν το λουκέτο στο Συγκρότημα. Η απορία μου είναι η εξής: Αύριο, μεθαύριο, κούφια η ώρα, αν βρεθούν στην θέση του ΔΟΛ άλλα μέσα ενημέρωσης, εξ ίσου ευμεγέθη με τον ΔΟΛ ή λιγότερο μεγάλα σχήματα, τι θα κάνουν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες του χώρου μας; Θα απαιτήσουν από τα κόμματα να παρέμβουν για την σωτηρία και των άλλων μέσων;
Για να το θέσω και αλλιώς. Άντε και έκαναν τα κόμματα όλα μαζί μια παρέμβαση διάσωσης του ΔΟΛ. Μετά δεν θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο για άλλους ΔΟΛ;

Για να μην πάμε στα... σκληρά ερωτήματα. Με τίνος τα λεφτά τα κόμματα θα σώσουν τα media;

---
Τους τα είπε μια χαρά

Θα ήταν τέλεια η παρέμβαση του Γιώργου Λακόπουλου.

Εφόσον έδινε τα ονόματα των έσω υπονομευτών του ΔΟΛ και του κ. Ψυχάρη. Επί της ουσίας, αυτός τόσα χρόνια από μέσα ζούσε το μαγαζί και ξέρει πολλά, έχει απόλυτο δίκιο. Αρκεί να μην "αγιοποιήσουμε" ξαφνικά τον μεγάλο υπεύθυνο της καταστροφής του Συγκροτήματος που δεν είναι άλλος από αυτόν που δανειζόταν εκατομμύρια από τις τράπεζες με αέρα, με collateral το όνομα του.

Από την άλλη κάποια στιγμή αν θέλουμε πράγματι να εξυγιάνουμε την δημοσιογραφία, πρέπει να μιλήσουμε με τα ονόματα αυτών που "πήδαγαν τα κάγκελα" για να δουλέψουν απλήρωτοι στον (κάθε) ΔΟΛ.

---
6+6=12

Για εκατομμύρια μιλάμε.

Τα οποία είναι αρρύθμιστα. Σίγουρα τα μισά. Αλλά, αυτός και η εφημερίδα του κάθε Κυριακή καταγγέλλει κάποιους άλλους και τους "απέναντι" για τα χρέη τους. Μόνο που αυτοί τα έχουν ρυθμίσει.

Τι άλλο θα ακούσουμε από τους τιμητές.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου