Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

"Στο Κόκκινο" υπογράφουν τις περικοπές ύψους 20%

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τελεσίγραφο στους εργαζόμενους


Το τελεσίγραφο που έφτασε στους δηµοσιογράφους, τους τεχνικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους του ραδιοφωνικού σταθµού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» φαίνεται ότι έχει τα πρώτα αποτελέσµατα.

Όπως πληροφορείται το «S», ήδη κάποιοι από τους εργαζοµένους ενηµέρωσαν τον πρόεδρο του ∆ιοικητικού Συµβουλίου, Κώστα Νικόλτσιο (φωτό), ότι αποδέχονται την υπογραφή ατοµικών συµβάσεων µε περικοπές 20% σε αποδοχές πάνω από 750 ευρώ.

Αντίθετα, δεν υπάρχουν έως τώρα αρνητικές απαντήσεις, αλλά µόνο ένας αριθµός εργαζοµένων που µέχρι στιγµής δεν έχουν διαµηνύσει τι σκέφτονται να κάνουν.

Στην Κουµουνδούρου εκτιµούν ότι αυτό το «σπάσιµο» του µετώπου των εργαζοµένων θα οδηγήσει σε συµφωνία µε τη συντριπτική πλειονότητα δηµοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών και αυτό ενδεχοµένως θα αποτρέψει τις απολύσεις, που και για πολιτικούς λόγους θα ήθελαν να αποφύγουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αµέσως µετά την Πρωτοχρονιά αναµένεται να υπάρχει πιο καλή εικόνα για τις προθέσεις τους, ώστε να προχωρήσει το σχέδιο για ενιαίο δίκτυο υποδοχής ειδήσεων µε την «Αυγή» αλλά και µε την ιστοσελίδα «leſt .gr». 

---
Secret/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου