Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Ενώσεις στα ΜΜΕ ζητούν τη σύγκληση του Διασωματειακού

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εν όψει κατάθεσης των προαπαιτούμενων


Η Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Διανομής Τύπου και το Συνδικάτο Τύπου & Χάρτου ζητούν την σύγκληση του Διασωματειακού εν όψει της κατάθεσης στη Βουλή των προαπαιτούμενων.

Το μέιλ που στάλθηκε στις υπόλοιπες Ενώσεις έχει ως εξής:

Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να φέρει την ερχόμενη εβδομάδα το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης.

Χρέος της εργατικής τάξης είναι να αντιδράσει, να δείξει ότι δε συναινεί στο νέο αντεργατικό έγκλημα της κυβέρνησης, στο οποίο περιλαμβάνεται εκ νέου η κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία.

Ήδη μια σειρά από ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα έχουν πάρει απόφαση για απεργιακή κινητοποίηση, την ημέρα που θα έρθει στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για ψήφιση, κόντρα στην άρνηση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ να πάρει ανάλογη απόφαση.

Προτείνουμε την άμεση συνεδρίαση του Διασωματειακού με σκοπό να αποφασίσει απεργιακή κινητοποίηση. Ο Κλάδος έχει πολλούς λόγους για να αγωνιστεί μαζί με την υπόλοιπη εργατική τάξη, αντιδρώντας στον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να επιβάλλουν εργοδότες και κυβέρνηση.


Τα Δ.Σ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ & ΧΑΡΤΟΥ 
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου