Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παρακαλάει τώρα ο ALPHA
να επιστρέψει η Ελληνοφρένεια!

Κρούση στους συντελεστές της εκπομπής να γυρίσουν πίσω…

Οχι μόνο δεν περίμεναν τις αντιδράσεις που υπήρξαν… Στη συνέχεια συνειδητοποίησαν ότι έκαναν γκάφα ολκής κόβοντας την Ελληνοφρένεια… Και τώρα προσπαθούν να διορθώσουν το λάθος τους, αλλά μάλλον είναι αργά!

Ο λόγος για τους φωστήρες του ALPHA που παρακαλάνε τους συντελεστές της εκπομπής να επιστρέψουν στο κανάλι! Για την ακρίβεια λέγεται ότι πραγματοποιήθηκε επαφή σε μια προσπάθεια της διοίκησης του σταθμού να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και κυρίως να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόθεση να επιστρέψει η εκπομπή στο πρόγραμμα του σταθμού!

Απίστευτα πράγματα! Αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα ο ερασιτεχνισμός και η προχειρότητα θριαμβεύουν!
---
Φήμες για μετακίνηση από τα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM στον NEWS24/7

Συνάντηση με τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού NEWS24/7 Κώστα Αρβανίτη είχε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1FM Δημήτρης Γιατζόγλου, με αποτέλεσμα να προκληθεί φημολογία για αλλαγές και μετακινήσεις.

Σημειώνεται ότι το ραντεβού του παραγωγού με τον διευθυντή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του NEWS24/7.
---
Δημιουργείται θέση

γενικού διευθυντή ΕΡΑ

Το νέο οργανόγραμμα της ΕΡΤ, που κάποια στιγμή θα έρθει προς συζήτηση στο ΔΣ της εταιρείας, προβλέπει την επαναφορά της θέσης του γενικού διευθυντή Ραδιοφωνίας, έτσι ώστε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ.
---
Συμβούλιο στήριξης
του Τύπου ζητούν οι δημοσιογράφοι!

Τη δημιουργία ανεξάρτητου συμβουλίου, στα πρότυπα του ΕΣΡ, για τη στήριξη του ελληνικού Τύπου ζητούν οι δημοσιογράφοι. Οι θέσεις που εκφράστηκαν και ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία στο πρόσφατο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ στην Αθήνα, με θέμα την κατάσταση στον ελληνικό Τύπο, παρουσιάστηκαν και στον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, στη συνάντηση που είχε με την ΕΣΗΕΑ. Όπως αποκάλυψε η στήλη την προπερασμένη Κυριακή, η κατάσταση είναι οριακή, με δεκάδες λουκέτα εφημερίδων και χιλιάδες απώλειες θέσεων εργασίας στον κλάδο. Στο ψήφισμα της ΠΟΕΣΥ τίθεται ως προϋπόθεση των όποιων μέτρων στήριξης των εφημερίδων και των εκδοτών η υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας και η συμφωνία για αρχές δεοντολογίας.
---
Έκοψαν στο Εψιλον TV το γκέι φιλί

Στην Ελλάδα του 2018 δεν αντέχουμε ένα γκέι φιλί στην τηλεόραση ή δεν το αντέχει η τηλεόραση του Έψιλον! Έτσι η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να κόψει τη σκηνή με το φιλί των δυο αντρών από τη νέα σειρά «Καταιγίδα»!
---
Πιάστε τον!
Η φρουρά. Που είναι η φρουρά;..

Αν υπήρχε αστυνομία κατά του Ρατσισμού (παραφράζουμε την ρήση του αείμνηστου Φιλιππου Συρίγου, περί "αθλητικής αστυνομίας"), θα 'πρεπε να τον είχε συλλάβει.
Ο κοτζάμ βραβείο δημοσιογραφίας του ιδρύματος "Μπότση" και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Δ. Μαρκόπουλος, είπε το εξής ασύλληπτο, το απόγευμα στο "Live news" ("Ε"), σχολιάζοντας την συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα στην "Εφημερίδα των Συντακτών": Τα γυναικόπαιδα, θα πρέπει να είναι μακριά από την πολιτική μάχη.
Τα γυναικόπαιδα!!!
Ρατσισμός. Κι όχι μόνο...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου