Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στάση εργασίας από την ΕΣΗΕΑ την Τρίτη...

Αύριο, Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018, στις 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο “ROYAL OLYMPIC” (Αθανασίου Διάκου 28), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. για τους δημοσιογράφους που εργάζονται σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες)...
---
Ο γιος του μπαμπά του...

Ναι. Αλλά ο μπαμπάς ήταν μάγκας...

Πριν από πολλά χρόνια, όταν ξεκίναγε η ιδιωτική τηλεόραση, ένας νέος καναλάρχης που μέχρι τότε ησχολείτο με τη ναυτιλία, έκανε, με πολύ λίγα μέσα, πρωτοποριακές κινήσεις.

Ο Μίνως Κυριακού έβγαλε μια Ελένη Μενεγάκη, μια Ρούλα Κορομηλά. Ο Μίνως Κυριακού πήρε τον Παπαδάκη, νέο πρόσωπο την εποχή εκείνη που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και τον έκανε πρόσωπο της ενημέρωσης για τρεις δεκαετίες!

Ο γιος, ο Θοδωράκης, μπορεί να μας πει αν είχε ποτέ κάποια ιδέα (ο ίδιος ή οι Λιαρέληδες που κουβαλάει μαζί του);

Καμία, απολύτως... Δυστυχώς!

Ποιος ξέρει σήμερα τα πρόσωπα του ΑΝΤ1 (ας μη μπούμε στον πειρασμό να αναφέρουμε κάποια από αυτά). Ουδείς...

---
Λιγουρεύονται τις εγκαταστάσεις του MEGA...

Την ώρα που όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να πέσει «μαύρο» στο MEGA…

Ακούγεται ότι οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon», αναζητούν τρόπους να «καταλάβουν» τον 5ο και τον 6ο όροφο των εγκαταστάσεων του καναλιού στη Μεσογείων...
---
Το Sputnik έκλεισε την κουρδική του σελίδα...

Με μια λιτή και χωρίς εξηγήσεις ανακοίνωσή του το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik γνωστοποίησε ότι καταργεί την ιστοσελίδα του στην Κουρδική γλώσσα.

«Αγαπητοί αναγνώστες, στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση, αλλά πρέπει να τερματίσουμε τις υπηρεσίες ειδήσεών μας στα κουρδικά», ανέφερε η ανακοίνωση του Sputnik και καλεί τους αναγνώστες να επισκέπτονται άλλους ιστότοπους του κρατικού ρωσικού πρακτορείου.

Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες υπάλληλων του πρακτορείου που επικαλείται η εφημερίδα Artı Gerçek, η ενέργεια αυτή ήταν αποτέλεσμα αιτήματος της Τουρκίας να μην μεταδίδονται ειδήσεις στην κουρδική γλώσσα...
---
Νέα διοίκηση για τον Real FM...

Ο Όμιλος Real ανακοινώνει ότι από σήμερα η διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού υπάγεται στον...
Γενικό Διευθυντή του ομίλου Βαγγέλη Σπάρταλη.

Τη Διεύθυνση Προγράμματος του σταθμού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ψάλτης και τη Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης ο δημοσιογράφος Ακης Παυλόπουλος.

Ταυτόχρονα ο όμιλος Real ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Μιχαλέλη για τη σημαντική προσφορά του και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα...
---
Στο περιθώριο ο Ζούλας από την Σπυράκη...

Στο περιθώριο έχει βάλει η Μαρία Σπυράκη τον... βοηθό της στα επικοινωνιακά, Κώστα Ζούλα.

Μάλιστα, όπως μάθαμε, στις συσκέψεις του επικοινωνιακού τιμ της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν περιττή την παρουσία του πρώην δημοσιογράφου του συγκροτήματος Αλαφούζου και για αυτό τις περισσότερες φορές δεν τον καλούν. 
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου