Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

"ΕΓΩ που δεν δίστασα να δαγκώσω το χέρι του Μητσοτάκη..."

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε!»




της Νόρας Ράλλη (ΕφΣυν)

Ανοιξε για τα καλά, καθώς φαίνεται, ο ασκός του Αιόλου όσον αφορά την υπόθεση απόλυσης της εκπαιδευτικού Φώφης Μπουλούτα, που δεν είναι πια εν ζωή, η οποία εκδιώχθηκε από την εργασία της στο Κολλέγιο Αθηνών, επειδή είχε πιάσει, σύμφωνα με καταγγελίες, τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, να αντιγράφει σε εξετάσεις.

Η «σκοτεινή» αυτή υπόθεση της αποθανούσας πλέον καθηγήτριας ξαναήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η ιστοσελίδα «The President» του Γιώργου Μουρούτη (στενού συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά), δημοσίευσε φωτογραφία του γιου του Αντ. Σαμαρά μαζί με τους γονείς του.

H δημοσίευση αυτή έφερε στη μνήμη πολλών την υπόθεση της απολυμένης καθηγήτριας με τον κ. Μουρούτη να κάνει λόγο για «αναπαραγωγή μιας αθλιότητας».

Ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ), Μιχάλης Κουρουτός απάντησε, δημοσιεύοντας τα όσα ο ίδιος ήξερε για το τι είχε συμβεί και έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση του προεδρείου της ΟΙΕΛΕ έστειλε στον υπουργό Παιδείας αίτημα, με το οποίο ζητά να ανοίξει άμεσα ξανά ο φάκελος της εκπαιδευτικού (...)

Διαβάστε περισσότερα »

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου