Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πάνε Βουλή…

Πιο κοντά στο ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος στα Χανιά με τη ΝΔ είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ στο σπίτι της οικογένειας στο Ακρωτήρι της Κρήτης. Επίσης, υπάρχει ενδιαφέρον από δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ, με ενεργό ρόλο στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, που επιθυμούν να είναι επίσης υποψήφιοι με τη ΝΔ. Ο Γιώργος Αυτιάς δεν εξεδήλωσε επιθυμία να πολιτευθεί...
---
Αποχώρησε η Ισαβέλλα Σασλόγλου

Την παραίτησή της από τη θέση της διευθύντριας προγράμματος Alpha για προσωπικούς λόγους, υπέβαλλε η Ισαβέλλα Σασλόγλου.
---
Περιζήτητο το Mega!

Κρούση κορυφής για το Mega. Η απίστευτη πορεία του τηλεοπτικού σταθμού στην τηλεθέαση και η θέση που έχει στην ελληνική κοινωνία, εξαιτίας της ποιότητας των σειρών, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους επιχειρηματίες που σχετίζονται με τα ΜΜΕ. Η πρώτη διερευνητική κρούση έγινε, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.
---
Αλλάζει όνομα το Ραδιόφωνο 24/7

Σε αλλαγή ονομασίας για το Ραδιόφωνο 24/7 κινείται ο Όμιλος 24Media. Ήδη το όνομα που μεταδίδεται από τον αέρα είναι το News 24/7, στους 88,6. Λίαν συντόμως θα ξεκινήσει και το νέο του πρόγραμμα.
---
Και λίγη αγωνία στο Epsilon TV…

Με αγωνία περιμένουν στο Epsilon τις εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις εντός του Σεπτεμβρίου. Μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση θα γίνουν και οι ανακοινώσεις για το νέο πρόγραμμα του καναλιού, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

---
Ο Παπαπαναγιώτου είναι
σύμβουλος του Μητσοτάκη;

Τελικά ο Μπάμπης Π. είναι σύμβουλος του Κυριάκου ή όχι; Κι αν είναι, ο Μητσοτάκης το ξέρει; Ας απαντήσει ο ίδιος για να λυθούν όλες οι "παρεξηγήσεις"...
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου