Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Αιχμές από και προς τα ΜΜΕ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Μια ισχυρή εικόνα αυτής της χώρας. Τηλεοπτικό δίκτυο προσφέρει το εταιρικό του ελικόπτερο για τη μετακίνηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ίδια ώρα που απολύονται από την εταιρεία 4 απλοί εργαζόμενοι, εκ των οποίων ο ένας μεγαλώνει άτομο με αναπηρία.

@ Να τη θυμάστε την επόμενη φορά που θα δείτε πολιτικούς δίπλα σε ΑΜΕΑ.

@ Και αν αυτά συμβαίνουν τώρα, φανταστείτε τι θα γίνει αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνει ξανά κυβέρνηση.

@ Διάφοροι (νεοφερμένοι) στην ΕΡΤ και άλλοι φιλόδοξοι σε υπουργεία έχουν ενοχληθεί για τη στάση της στήλης, στην υπόθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

@ Θα τους υπενθυμίσουμε πως είναι η ίδια και την “εποχή του πάρτι” στην ΕΡΤ με τις ομάδες και σήμερα.

@ Δεν θα αλλάξουμε τώρα τις αρχές μας.

@ Ο Έλληνας φορολογούμενος δεν μπορεί να αναλάβει τη διάσωση των πτωχευμένων ΠΑΕ.

@ Όποιος πρόεδρος θέλει να έχει γένια, ας αγοράσει και τα χτένια.

@ Η προοπτική απεξάρτηση της ΕΡΤ από τη Digea, τρία χρόνια μετά την επαναλειτουργία της είναι μια προσωπική επιτυχία του διευθύνοντος συμβούλου Βασίλη Κωστόπουλου.

@ Παρά τις χυδαίες επιθέσεις σε βάρος του που ξεκίνησαν από το “όχι” στην ΑΕΠΙ, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ που κατηγορήθηκε πως “δεν ξέρει τι κάνει”, με προσωπική ενασχόληση πέτυχε την έγκριση του διαγωνισμού για την προμήθεια των πομπών από το Ελεγκτικό συνέδριο.

@ Εκεί που απέτυχαν οι διοικήσεις της ΔΤ, της ΝΕΡΙΤ και της ΕΡΤ της πρώτης διετίας, πέτυχε η σημερινή παρά τα τεράστια προβλήματα στη λειτουργία της.

@ Η ΕΡΤ -αν δεν υπάρξει κανένα απρόοπτο- θα πάψει να ενισχύει τη Digea.

@ Και ο Νίκος Παππάς που έκανε την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου το Καλοκαίρι του 2017, θα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος.

@ Είναι όμως ευθύνη της σημερινής δίοικησης να ελέγξει σε βάθος το ρόλο συγκεκριμένων προσώπων σε ΔΤ, ΝΕΡΙΤ και ΕΡΤ σε σχέση με τους αποτυχημένους διαγωνισμούς των πομπών. Η ΕΡΤ πλήρωσε αρκετά για να έχει “δανεικό” δίκτυο εκπομπής.

@ Απορία: Η ΕΣΗΕΑ θα βγάλει ανακοίνωση ή το θέμα δεν είναι της εμβέλειας της …ΕΡΑ Ιωαννίνων;

@ Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί σήμερα με την πορεία που είχε η ΑΕΠΙ, αν ο Βασίλης Κωστόπουλος, είχε υπογράψει τη σύμβαση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ με την ανώνυμη εταιρεία, όπως μα αγωνία τον προέτρεπαν διάφορα στελέχη στο Ραδιομέγαρο.

@ Τον Αύγουστο η ιδιωτική τηλεόραση, μεταδίδει τα χειρότερά προγράμματά της.

@ Η χαμηλή ποιότητα μιας ολόκληρης χρονιάς συμπυκνώνεται σε έναν ελάχιστο χρόνο.

@ Τι θα συμβεί στον ΑΝΤ1 μετά τον Γιώργο Παπαδάκη; Η προσπάθεια του ΑΝΤ1 να παραμείνει με ζωντανό πρόγραμμα το Καλοκαίρι έχει θετικό πρόσημο, αλλά είναι σαφές πως ο σταθμός χρειάζεται νέα πρόσωπα και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία.

@ Γιατί η ΕΡΤ δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που δεν θα αντιγράφει το “Στην Υγειά μας”.

@ Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μετατράπηκε φέτος σε πίστα για να υποδεχθεί την Πάολα, φανερώνοντας τη μεγάλη αγωνία για τηλεθέαση, και την υπέρβαση όλων των ορίων.

@ Η ΕΡΤ πήγε και αντέγραψε την παλιά της εκπομπή και ανάθεμα αν ένας από τους συμμετέχοντες γνωρίζει τα τραγούδια που παίζει η ορχήστρα!

@ Τις προάλλες σε επανάληψη ήταν το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. Σιωπηλοί οι καλεσμένοι, δεν τραγουδούσαν, κουνούσαν μόνο τα κεφάλια τους...
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου