Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

"Δημοκρατικός Τύπος" - σε δύο στρατόπεδα οι εργαζόμενοι

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι ψιθυριστές των διαδρόμων
και οι «φρουροί του αφεντικού»


Κακεντρεχείς με φόντο τη «δημοκρατία»

Σε δύο στρατόπεδα (80 - 20) είναι χωρισμένοι πλέον οι εργαζόμενοι στον "Δημοκρατικό Τύπο". Από την μια οι διαμαρτυρόμενοι "ψιθυριστές των διαδρόμων " που χρησιμοποιούν "συνθηματικά" και από την άλλη οι "φίλοι του εκδότη" που υπερασπιζόμενοι την θέση που δεν θα έπαιρναν ποτέ μα ποτέ στη ζωή τους, παρουσιάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως στις συζητήσεις για το θέμα που έχει ανακύψει.

Η πρώτη ομάδα πνέει μένεα εναντίον κάποιων στελεχών που μέχρι προχθές γκρίνιαζαν για τις καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας και τώρα λένε πως "δεν τρέχει τίποτα". 

Η δεύτερη ομάδα κατηγορεί συγκεκριμένους (πολλούς) για "συστηματική μίρλα" βρέξει-χιονίσει, που δημιουργεί ανακατωσούρα και τρικυμία σε ένα "μαγαζί" που αν μη τι άλλο φημιζόταν για το καλό του κλίμα.

Οι ψύχραιμοι της Ερατοσθένους δηλώνουν ότι και στις δύο πλευρές υπάρχουν δίκια. Ισχυρίζονται μάλιστα, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τους "επαναστάτες", ότι δεν δικαιολογούνται τέτοιες αντιδράσεις με δεδομένο ότι κάθε μήνα πληρώνονται όλοι και ότι αποδεδειγμένα η επιχείρηση είναι πάντα δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη.

Το ζήτημα ως γνωστόν δημιουργήθηκε μετά την ξαφνική ανακοίνωση για την ένταξη της εταιρείας που εκδίδει τις εφημερίδες "Δημοκρατία", "Εspresso" και "Ορθόδοξη Αλήθεια" στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για χρέη 13.600.000 ευρώ προς Εφορία, Ταμεία, προμηθευτές και εργαζόμενους.

Υ.Γ.1 Μερικοί εκ των "ανταρτών" ρίχνουν φαρμακερά βέλη κατά αρθρογράφου - συμβούλου του Γιάννη Φιλιππάκη, επειδή κατά την γνώμη τους, τα έκανε μαντάρα στην επικοινωνιακή διαχείριση

Υ.Γ.2 Οι λεγόμενοι "φρουροί του αφεντικού" θεωρούν ότι κάνει καλό η internetική αλληλογραφία με τους... αντικαθεστωτικούς; Ένας έξυπνος άνθρωπος θα μπορούσε να πει ότι ρίχνουν αμόλυβδη βενζίνη (είναι και πανάκριβη) στην φωτιά!

Θ.Ζ.

---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου