Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Τηλεοπτικά δικαιώματα Super League 2019-20

*
Ανασυγκρότηση
***
*

... το παρασκήνιο
και τα 10 + 1 σημεία του deal

Ο Νίκος Μποζιονέλος παρουσιάζει όλη τη συμφωνία και τα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες…



Όλα δείχνουν λοιπόν… σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League στις 25 Αυγούστου. Ένα από τα πιο ταλαίπωρα πρωταθλήματα, για να αρχίσει, όλων των εποχών, χειρότερο κι από πέρυσι που οι 15/16 συμφώνησαν τελευταία στιγμή με τη Nova και ο ΠΑΟΚ υπέγραψε, διμερώς, διετές συμβόλαιο με τη συνδρομητική.

Γιατί φτάσαμε έως εδώ, ήτοι οι ΠΑΕ και οι πρόεδροι να… παρακαλούν τον Γιώργο Βασιλειάδη και την ΕΡΤ να δώσουν λύση; Διότι ορισμένοι δεν αναλογίστηκαν τις συνέπειες της απώλειας της κεντρικής διαχείρισης, η οποία τερματίστηκε τον Ιανουάριο όταν η Nova ακύρωσε την πρόταση για τη σεζόν 2018-19 αφού η Λίγκα δεν απαντούσε: ήταν 30 εκατ. ευρώ για μια σεζόν.

Τούτο δε αποδείχθηκε και επί του πρακτέου όταν οι πρόεδροι Γιώργος Σπανός (Ατρόμητος) και Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ) πήγαν άρον άρον σε Βασιλειάδη και Νίκο Παππά, αποσπώντας τη δέσμευση πως, αν δεν έχουν συμφωνίες με τη Nova, θα πάνε στην ΕΡΤ! Αμ, πώς…

Η ΕΡΤ λοιπόν απέκτησε τα δικαιώματα του των Παναθηναϊκού, Αρη, Ατρόμητου, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Απόλλωνα και Λαμίας και η Nova έχει τις υπόλοιπες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, ΑΕΛ, Αστέρα, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό.

Ο κρατικός κορβανάς λοιπόν σώνει το ποδόσφαιρο. Ποιες κέρδισαν και ποιες έχασαν; Τα κυριότερα σημεία του deal - Διαβάστε ΕΔΩ
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου