Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

... και η ΕΣΗΕΑ απειλεί τον Σκαναβή - μάλιστα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η ΕΣΗΕΑ ζητεί από την εργοδοσία
της εφημ. "Ελεύθερος Τύπος"
την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων
προς τους εργαζόμενους

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στη χθεσινή συνεδρίασή του επεσήμανε για μία ακόμη φορά την καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταβολή των δεδουλευμένων των δημοσιογράφων στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ».

Οι συνάδελφοι, παρά τις δεσμεύσεις της εργοδοσίας για αποπληρωμή των δεδουλευμένων του μηνός Μαΐου μέχρι το τέλος Ιουνίου, εξοφλήθηκαν μόλις χθες, στα μέσα Ιουλίου δηλαδή. Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέα καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων των συναδέλφων, οι οποίοι ως βασικό πόρο έχουν το μισθό τους από την εργασία τους, ο οποίος, να σημειωθεί, ότι έχει ήδη μειωθεί με ατομικές συμβάσεις, προκειμένου η εργοδοσία να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, πάντα στο πλευρό των συναδέλφων, συμμέτοχος στο πρόβλημά τους και αρωγός στις προσπάθειές τους, καλεί την εργοδοσία να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα, το οποίο η ίδια, άλλωστε, έχει δώσει στους εργαζόμενους για την αποπληρωμή των οφειλομένων τους, άλλως δηλώνει ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη συνδικαλιστική είτε δικαστική ενέργεια για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων μελών της.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου