Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

... η Ομοσπονδία Τύπου & Χάρτου για το Ισραήλ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου
& Βιομηχανίας Χάρτου


Ανακοίνωση

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας καταγγέλλει και καταδικάζει το Ισραήλ για τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, στη λωρίδα της Γάζας, που συνεχίζεται μέρες τώρα με αμείωτη ένταση, ξεπερνώντας οι νεκροί τους 530 και πάνω από 4.000 οι τραυματίες.

Αυτοί που οπλίζουν και ενθαρρύνουν τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού πολλά χρόνια τώρα, είναι οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, η Ε.Ε. Οι ιμπεριαλιστές είναι αδίστακτοι μπροστά στην εξυπηρέτηση των στρατηγικών και οικονομικών συμφερόντων τους στη Μέση Ανατολή, στην Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο που ανταγωνίζονται για την αρπαγή ή τη μοιρασιά του πλούτου των λαών. Δε διστάζουν να αιματοκυλούν τους λαούς για τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

Η Ελληνική κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη με τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με το Ισραήλ, με το κράτος τρομοκράτη των λαών της περιοχής και με τη σημερινή της στάση των ίσων αποστάσεων, εξισώνει το θύτη με το θύμα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τα σωματεία, να καταδικάσουν τη σφαγή από το Ισραήλ του Παλαιστινιακού λαού. Να δείξουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό.

Απαιτούμε από την Ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει την τακτική των ίσων αποστάσεων και να καταγγείλει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με το Ισραήλ.

Αγωνιστικά

Η Διοίκηση

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου