Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

... ΔΟΛιοι συνδικαλιστές ...

*
Ε.Π.Π.Η.Τ.
***
*

Συνδικαλιστές

στην υπηρεσία της εργοδοσίας
του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη


ΑΠΟ : ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣ : ΠΟΕΠΤΥΜ/ΠΟΕΣΥ/ΠΟΣΠΕΡΤ
ΕΣΗΕΑ/ΕΠΗΕΑ/ΕΠΗΕΘ/ΕΣΠΗΤ/ΕΤΗΠΤΑ/ΕΤΕΡ/ΕΦΕ/ETITA
KOIN : Νομική Υπηρεσία ΓΣΕΕ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ένωση Προσωπικού Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου ευχαριστεί καταρχήν τις Ενώσεις του κλάδου των Μ.Μ.Ε. και την Γ.Σ.Ε.Ε., που έμπρακτα συμπαραστάθηκαν στην συνδικαλιστική δίωξη του προέδρου μας Χρήστου Μαΐδη από την εργοδοσία του Δ.Ο.Λ.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις συνδικαλιστικές Ενώσεις του κλάδου μας που έκαναν πρόσθετη νομική παρέμβαση στην αγωγή έναντι του Δ.Ο.Λ., καθώς και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων ξεχωριστά, που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης του Προέδρου της Ένωσής μας.

Μ. Γκανάς, πρόεδρος ΕΠΗΕΑ

Αντίθετα μας λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα Προεδρεία του άμεσα εμπλεκόμενου αδελφού Σωματείου Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ομοσπονδίας Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ., αρνήθηκαν κατηγορηματικά να κάνουν πρόσθετη νομική παρέμβαση υπέρ της Ένωσής μας, δηλώνοντας έτσι, την απροκάλυπτη και αμέριστη υποστήριξή τους προς την εργοδοσία του Δ.Ο.Λ.

Από την στάση αυτή εξαιρούνται τα μέλη των Διοικητικών Ενώσεων της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ, Σκουτέρης Παναγιώτης, βασικός μάρτυρας υπεράσπισης, Κουτσοβίλης Στράτος, μέλος Δ.Σ. Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ και οι παρατάξεις στις οποίες ανήκουν αυτοί.

Επιπροσθέτως θέλουμε να επισημάνουμε και να καταγγείλουμε την στάση συγκεκριμένης υπαλλήλου της Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ. και μέλους της Ε.Π.Η.Ε.Α., που υπήρξε βασικός μάρτυρας υπεράσπισης της εργοδοσίας.

Συγκεκριμένα η έμμισθη υπάλληλος της Ομοσπονδίας κ. Ηλιάδου Βίκυ, πέρα από την αντεργατική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά της απέναντι στο πρόσωπο του Προέδρου μας, κατέθεσε ενόρκως ψεύδη και ανακρίβειες για αμφισβήτηση της νομιμότητας του σωματείου μας, την ίδια ώρα που διενεργείται έλεγχος από τριμελή εξεταστική επιτροπή της Ε.Π.Η.Ε.Α. αναφορικά με την πιστότητα εγγράφων που αφορούν την εργασιακή της προϋπηρεσία, και βάση αυτών αμείβεται ως έμμισθη υπάλληλος της Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες στο σύνολό τους, πρέπει να απομονώνονται, ώστε να διασφαλιστεί η ενότητα της δράσης μας απέναντι στο εργοδοτικό κατεστημένο

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΤΟ Δ.Σ. της Ε.Π.Π.Η.Τ.
---
πηγή: http://eppit.blogspot.gr/
αναδημοσίευση: http://sxoliastisepiea.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου