Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

... η ΕΤΕΡ στο πλευρό της ΕΠΠΕΑ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας
στηρίζουν τους συναδέλφους
της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων
Εφημερίδων Αθήνας
στις προσπάθειές τους για την υπογραφή ΣΣΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη προς την Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθήνας, η οποία κήρυξε απεργία που θα ξεκινήσει σήμερα Τρίτη 15/7 στις 6 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί την ίδια ώρα της Τετάρτης 16/7, ως απάντηση στην προκλητική αδιαφορία της εργοδοσίας, στο δίκαιο αίτημά τους για συνάντηση με σκοπό την υπογραφή νέας ΣΣΕ

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφουν σε ανακοίνωσή τους: «Η εργοδοσία εκμεταλλευόμενη το γενικότερο κλίμα και το νομοθετικό πλαίσιο της κυβέρνησης, έχει επιλέξει το καθεστώς αβεβαιότητας για τους εργαζόμενους, πράγμα που εξυπηρετεί τα όποια σχέδιά της για το μέλλον.

Οι «ανταγωνίστριες» εταιρείες, συνεργάζονται αρμονικά όλον αυτόν τον καιρό με γνώμονα το συμφέρον τους. Έχουν ήδη κοινά δρομολόγια, κοινό δίκτυο, δίνουν όλο και μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σε εργολάβους που απασχολούν εργαζόμενους με μισθούς πείνας και ανύπαρκτα δικαιώματα. Κυκλοφορούν διάφορα σενάρια, αλλά σε όλα οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που καλούνται να πληρώσουν το «μάρμαρο». Δεν θα τους το επιτρέψουμε!!!»

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος αγώνας από αυτόν για τα δικαιώματα των εργαζομένων και για την εξαφάνιση των σύγχρονων «δουλεμπορικών γραφείων». Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι σύμμαχοι και ό,τι και να κάνουν μνημονιακές κυβερνήσεις και μεγαλοεπιχειρηματίες οι εργαζόμενοι θα νικήσουν!

Κανείς εργαζόμενος μόνος του απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου