Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Καμία δέσμευση για καταβολή μισθών ή δώρου στο Mega...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον
του Ι. Σαββίδη o Φ.ΜπόμπολαςΓράφει η Αγγέλα Νταρζάνου

Με τον πρόεδρο της ΠΗΓΑΣΟΣ Φώτη Μπόμπολα συναντήθηκε προ ολίγου επιτροπή εργαζομένων του Mega από κοινού με εκπροσώπους των συνδικαλιστικών σωματείων μετά την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε ύστερα από κάλεσμα της ένωσης τεχνικών τηλεόρασης ΕΤΙΤΑ, στις εγκαταστάσεις της ΠΗΓΑΣΟΣ στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπόμπολας δεν δεσμεύθηκε για την καταβολή χρωστούμενων μσθών ή δώρου, επιβεβαίωσε ωστόσο, στην αντιπροσωπεία των εργαζομένων το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη τόσο για το Mega όσο και για τον Πήγασο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Μπόμπολας, διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι έως τις 10 Μαΐου αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στο ζήτημα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (Mega). Σημειώνεται ότι η εταιρεία Grant Thornton έχει αναλάβει για λογαριασμό των τραπεζών να συντάξει business plan στο οποίο θα προβλέπεται και το ύψος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Σύμφωνα με το κ. Μπόμπολα, στις νέες μετοχές που θα εκδοθούν, θα συμμετέχει η εταιρεία Dimera εκ μέρους του κ. Σαββίδη ενώ η ΠΗΓΑΣΟΣ αναμένεται να συμμετάσχει με χαμηλότερα κεφάλαια.

Τέλος ο κ. Μπόμπολας μετά από ερώτηση εργαζομένων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εμφανίστηκε περισσότερο αισιόδοξος για το μέλλον των βιομηχανιών του Τύπου παρά για τις εκδοτικές επιχειρήσεις.

Οι εργαζόμενοι του Mega έχουν προγραμματίσει νέα κινητοποίηση αύριο στα γραφεία της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ του ομίλου Βαρδινογιάννη.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου